Arama sonuçları: *

1. yonga5

SATAFIRM S11 SSD HATASI

Aynı sorundan müzdaribim. Hala çözüm bulamadım.
  2. yonga5

Ailem Oyun Oynamama İzin Vermiyo

11 Haziranı bekledim yazmak için. 11 Marttan bu yana 3 ay geçmiş. Bazen keşke diyorum keşke şu 3 ayı unutabilsem tamamen. tekrar dillendirip kendimi üzmek istemiyorum fakat neler olduğunu yazayım. 8 martta bir kızla tanışmıştım. yazarken çok heyecanlıydım, genelde kızlara pek yazmaz sevgilim...
  3. yonga5

Lanet olsun. Tek derdiniz alınmayan bilgisayar olsun dostlar. Büyümek hiçte iyi bir şey değilmiş.
  4. yonga5

(denk geldim kendi konuma djdmfk) ahahahahahahahahaah hiçbir şeyin değişmediğine inanamıyorum. sene sonuna yaklaşıyoruz 11. sınıfa geçeceğim , 16 yaşımdayım. bilgisayar alındı evet. yaklaşık 1 yıl önce uzaktan eğitim mevzusu olduğu için. tabii ki zor bir süreçti. o zamana kadar onlarca bilemedin...
  5. yonga5

Eski Scratch Projelerim Nasıl?

Belki androide girerim ama şuan front end web developer lik üzerinde çalışıyorum. Değerlendirme için teşekkürler .
  6. yonga5

Eski Scratch Projelerim Nasıl?

Yaptığım Projeler Nasıl? https://scratch.mit.edu/projects/320415056/ https://scratch.mit.edu/projects/316561018/ https://scratch.mit.edu/projects/321269431/
  7. yonga5

Hayır. Biraz sıcak bakıyorlar ama zamanla artık.
  8. yonga5

Ben böyle bir şey mi yazmışım vay be.
  9. yonga5

Html JS CSS Kullanılacak Proje İçin Destek

Hallettim
  10. yonga5

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Evet. Bu arada site kasıyor mobilde yazınyazarken falan.
  11. yonga5

Hocam proje tamamda bi sorun var. Mobilde bazı yerler kayıyor. Bi hocamla beraber bir türlü halledemedik. Kaynak kodu: En en aşağıda <!doctype html> <html lang="tr-TR"> <head> <!-- saved from url=(0068)file:///C:/Users/unlen/Desktop/Proje%20Dosyalar%C4%B1/ProjeSon3.html --> <meta...
  12. yonga5

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Bu konu neden popüler? @keduket
  13. yonga5

Çok basit bir projem var. Merhaba, Bildiğiniz gibi şu zamanlarda derslerden uzağız ve her okul bir yöntem ile çözmeye çalıştı. Bizde dersleri Zoom'dan işliyoruz. Zoom'a geçen güncelleme geldi ve bütün dersler şifrelendi. Şifresiz derse giremiyorsunuz. Ee bütün şifreleri akılda tutmak imkansız...
  14. yonga5

R5 1200 af alınır mı

Acelen yoksa bekle fiyat düşerse 1600AF alırsın.
  15. yonga5

Philips spk9304 kullanan var mı?

Kullanan var mı alacağım? https://www.hepsiburada.com/philips-spk9304-6400dpi-ambiglow-gaming-mouse-p-HBV00000SSKFP?magaza=Nano%20Teknoloji&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw4871BRAjEiwAbxXi23Z4FQ8ImD8oxISSmplj-fKBph0dNRJezso-x0en4gGRyuyf5CG6ExoCF24QAvD_BwE
  16. yonga5

Öneri Gtx1050ti vs RX560

1050 Ti makul fiyatı 600 liradır.
  17. yonga5

800 Dolar Laptop Tavsiyesi

Eyw
  18. yonga5

800 Dolar Laptop Tavsiyesi

İnşallah Amerikaya gideceğim vakit bulunca. 800 dolara Amazon, Newegg, Bestbuy gibi sitelerden laptop arıyorum. Oyun için değil. Ancak soğutması tırt olmasın. Uzun saatler kullanacağım render olsun, kodlama olsun. Mümkünse i5 10.nesil, olmadı i7 9. 8. nesil işlemci iyi gider diye düşünüyorum...
  19. yonga5

3600/2700x işlemci 1650S ile ne kadar mantıklı olur?

3600 ve 1650S'in oyun performansına bakınca çoğu oyunda 60-80 fps arası geziyor. 144hz almayacağım bu yüzden. Oyun tabikide oynayacağım ama benim için ön planda olan şuanlık render. Peki 3600 mü 2700x mi? Şahsen hem fanı yüzünden hemde 8/16 olmasından dolayı 2700x'ten yanayım. Ancak 1650S ile...
  20. yonga5

3600/2700x işlemci 1650S ile ne kadar mantıklı olur?

Merhaba, Evet başlık biraz tuhaf oldu. Ben oyunlardan çok Photoshop, Premier Pro, Unity, Unreal Engine gibi programlarla uğraşıyorum. tabii ki oyunda oynuyorum. Bilgisayarı doların düşmesi halinde alacağım veya kararım değişebilir olası bir indirim halinde. Sizce R5 3600 ve GTX 1650S Gaming X...
Top Bottom