Arama sonuçları: *

1. K

Lots Ark ru serveri halen oynayabilir miyim?

Evet exit lagı duymuştum daha önceden. 3 gün deneme süresi var. OpenVpn deniyeceğim başta. Biraz daha araştırdım bu programı bir deniyeceğim deneyimlerimi yazarım. 1634642312 Dostlar arkadaşın dediği gibi vpn4test tavsiye ederim. OpenVpn den daha stabil bir deneyim sunuyor ve bazı siteler...
  2. K

Valla bi denemek lazım ya. Denedikten sonra deneyimimi yazarım buraya.
  3. K

Türkçe yaması da var diye biliyorum hocam. Umarım oynanıyordur. Oyunu oynamak için 2022'yi bekleyemem çünkü :D teşekkür ederim araştırıcağım.
  4. K

teşekkür ederim.
  5. K

Arkadaşlar merhaba. Bugün lots Ark başlamak istedim ama oyun TR'ye halen çıkmamış. Bende Rus serverinden gireyim dedim. Bir video ile bu kısma kadar geldim. 49 GB indirmeden önce birkaç şey sormak istedim. 1-oyunu bu yöntemle oynamak halen mümkün mü? 2-oyunu oynayabilmek için (ki halen...
  6. K

League of Legends 75 fps limiti getirmek mümkün mü ?

60 hz 60 fps oynarken akıcılık bakımından sorun çekmemiştim. 75 hz ye çekince fps monitör hz ile eşit olmayınca akıcı olmadığını gözlemledim ben. vysnc açınca da akıcılık da sorun yoktu ama bu seferde fare sürekli takılıyordu ve oyuna drop giriyordu. Hem zaten çerçevesiz modda oynuyorum bu...
  7. K

League of Legends 75 fps limiti getirmek mümkün mü ?

Evet, ulta ayarlarda 100+ fps alıyorum ama oyun hiç akıcı değil. Oyun sanki 30 fps gibi. tabii ki de ilk olarak VYSNC açtım ama yediğim fps dropların haddi hesabı yok. Daha sonradan kare hızı limitinden 75 fps e sabitleyim dedim ve bu seferde ayarlarda 75 fps yok :d. Sonradan monitörü 60 hzye...
  8. K

Apex Legends sürekli fps drop giriyor

Bu drop olayı başlayınca ilk aklıma gelen steamden oynamaktı . Oyunu indirip oyunu açtım , yine vardı ve bu sefer hiç geçmeyecek gibiydi . O yüzden geri döndüm origine. Sanırım pc yavaştan emekliliğini ilan ediyor. Xbox Series S alma gibi bir niyetim var zamanında Xbox One S kullanmıştım ...
  9. K

Ekran kartım güncel, laptop da kullanmıyorum. Güç ayarlarım da yüksek performans seçili. Arkada genellikle discord açık oluyor, origin zaten açık olmak zorunda bazen de spotify açık unutuyorum .
  10. K

yine aynı artık katlanıcam yapacak bir şey yok
  11. K

tamamdır deneyip sonucu paylaşıcam teşekkür ederim.
  12. K

Merhaba herkese öncelikle. i5 3. nesil gtx 1050ti 16 gb ram sistemim var. Önceden sorunsuz bir biçimde fps çok yüksek olmasada drop olmadan akıcı oynayabiliyordum. Sonra 1 ay önce bir güncelleme geldi ve deliler gibi fps droplar olmaya başladı. Biraz oynadım geçti sonradan. En son gelen...
Top Bottom