Neler Yeni

Apex Legends sürekli fps drop giriyor

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
Merhaba herkese öncelikle.
i5 3. nesil gtx 1050ti 16 gb ram sistemim var. Önceden sorunsuz bir biçimde fps çok yüksek olmasada drop olmadan akıcı oynayabiliyordum. Sonra 1 ay önce bir güncelleme geldi ve deliler gibi fps droplar olmaya başladı. Biraz oynadım geçti sonradan. En son gelen güncellemede de aynı şekilde deli gibi drop giriyor ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım. ayarları düşürüyorum olmuyor artırıyorum gene devam ediyor.
Yardım ederseniz çok mutlu olurum delirmek üzereyim belki de oynamaktan en zevk aldığım oyujnda bu durumu yaşamak çok canımı sıkıyor

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben de ara sıra yaşıyorum sonradan geçiyor ama. Grafik ayarlarını bir de böyle deneyin ben kullanıyorum memnunum,

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yine aynı artık katlanıcam yapacak bir şey yok
Deme ya, ekran kartı sürücün güncel mi? Laptop'da oynuyorsan fişe takılı mı? Güç ayarların nasıl? Arkada bir uygulama kaynak tüketiyor mu? Aklıma başka bir şey gelmedi gelirse yazarım.

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
Deme ya, ekran kartı sürücün güncel mi? Laptop'da oynuyorsan fişe takılı mı? Güç ayarların nasıl? Arkada bir uygulama kaynak tüketiyor mu? Aklıma başka bir şey gelmedi gelirse yazarım.
Ekran kartım güncel, laptop da kullanmıyorum. Güç ayarlarım da yüksek performans seçili. Arkada genellikle discord açık oluyor, origin zaten açık olmak zorunda bazen de spotify açık unutuyorum .

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ekran kartım güncel, laptop da kullanmıyorum. Güç ayarlarım da yüksek performans seçili. Arkada genellikle discord açık oluyor, origin zaten açık olmak zorunda bazen de spotify açık unutuyorum .
Yani biraz zahmetli ve pek mantıklı değil ama Steam'den de oynamayı denediniz mi belki daha stabildir.

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
Yani biraz zahmetli ve pek mantıklı değil ama Steam'den de oynamayı denediniz mi belki daha stabildir.
Bu drop olayı başlayınca ilk aklıma gelen steamden oynamaktı . Oyunu indirip oyunu açtım , yine vardı ve bu sefer hiç geçmeyecek gibiydi . O yüzden geri döndüm origine.
Sanırım pc yavaştan emekliliğini ilan ediyor. Xbox Series S alma gibi bir niyetim var zamanında Xbox One S kullanmıştım . Konsoldan oyun oynarken ki rahatlığı özlüyorum. Gerekli parayı toplayana kadar PC den idare edip sonradan Xbox Series S e geçmeyi planlıyorum.
Ama dediğim gibi Steamde de aynı mevzu devam ediyor hocam.

Top Bottom