Arama sonuçları: *

1. S

Windows 11 etkinleştirme programı ?

Son sayfalarda olduğunu söylüyorlar Teşekkür ederim artık kafam rahat gibi format atabilirim :) tekrar teşekkürler
  2. S

Siteye ulaşılmıyor ?
  3. S

İnternette çok konu var bu programlar hakkında,detaylı bilgisi olan var mı ? KMS Programı zararlı onu indirmeyin onun yerine Hwidgen kullanın diyorlar bu programlar hakkında bilgisi olanlar açıklayabilir mi ? Windows 11 sitesinden indirip yükleyecektim inerken dolaştığımda konuları windows 11...
  4. S

İnto The Night Türkler'i Kötüleme Olayı Nedir?

Zaten o muhabetten sonra türk olan adamın içinden geçiyordu dizinin sonuna doğru en sonda türk abiyi seven kadında adamı kilitleyip güneşe bırakıyorlardı dizi benim için ilerledikce güzelleşti dizide zaten müslümana adam çok
  5. S

eFootball 2022 (pes 2022) sizce nasıl ?

Yeni oyunun adı Pes Artık
  6. S

bende fifanın indirme girmesini beklicem 1633026969 oyun güncelleme aldıkca bence düzelir
  7. S

Ben oynanışa alışamadım yoksa dediğin gibi zevkli yanı var pasları oyuncu kontrolleri çok kötü geliyor
  8. S

Fifa online 4 bana göre kötü bir oyun oynanışını hiç beğenemedim oyuncu kontrolleri şutları pasları çok kötü geliyor anca td modunda bir kaç maç atıp zaman geçiriyorum
  9. S

Bence abartıyorsunuz oyun okadar kötü değil
  10. S

Siz oyunu oynadınız mı oynadıysanız nasıl buldunuz ? Ben bugün 2 saate yakın oynadım yeni sistem iyi fakat tam oturmamış oturduğu zaman daha iyi olucaktır. Yeni top kontrol özelliği bana göre harika olmuş bazıları oyunu abartıyor çok kötü diye şuan ortalama bir oyun güncelleme aldıkca sistem...
  11. S

Windows sanallaştırmayı açmak nedir zararlımıdır *

arkadaşlar bluestack indirdim bana sanallaştırmayı açmamı söylüyor açmam ne işe yarar bana zararı olur mu ?
Top Bottom