Neler Yeni

İnto The Night Türkler'i Kötüleme Olayı Nedir?

VorleN

80+ Silver
Bu diziye daha yeni başladım internetten yorumlarına bakıyorum hep Türkler'i aşağılandığı, ırkçılık yapıldığından bahsedilmiş bildiğim kadarıyla 2. sezonda diziye Kıvanç Tatlıtuğ'da dahil oluyır daha 3. bölümdeyim Türkler'i kötüleyen 1-2 cümle dışında bir şey duymadım nedir bu olay?

real1ty

80+ Bronze
Kötüleme yok. 1. sezonda Türklerin gecmiste hicbir basarısı olmadıgı söyleniyor, ironi gibi bir şey. Zamanında dünyaya hükmetti Osmanlı cünkü. Takılma.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlış hatırlamıyorsam 1 İtalyan 1 Türk ikisinin de askeri geçmişi yok diyor gülerek.
Bunu Dizide ciddi anlamda kullansalar da aşağılayamazlar tüm dünya Bilir Türklerin savaş geçmişini

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın.
Ama Türk olmamak daha zordur Türklerle Savaşırsın !

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Bu diziye daha yeni başladım internetten yorumlarına bakıyorum hep Türkler'i aşağılandığı, ırkçılık yapıldığından bahsedilmiş bildiğim kadarıyla 2. sezonda diziye Kıvanç Tatlıtuğ'da dahil oluyır daha 3. bölümdeyim Türkler'i kötüleyen 1-2 cümle dışında bir şey duymadım nedir bu olay?
Ironi yapilmis bence cunku dedikleri mantiksiz cogusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ertemsun
Zaten o muhabetten sonra türk olan adamın içinden geçiyordu dizinin sonuna doğru en sonda türk abiyi seven kadında adamı kilitleyip güneşe bırakıyorlardı dizi benim için ilerledikce güzelleşti dizide zaten müslümana adam çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,427
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom