Arama sonuçları: *

1. A

Sistemim İkinci Elde Kaç liraya Gider

Hocam mining olayları patladıgında almıştım. Yazılımcıyım oyun oynamadıgım için ekran kartına da çok ihtiyaç duymadım. Ondan dolayı öyle kaldı 1676675236 hocam ikinci el piyasası o kadar kötü mü sadece işlemci 6-6.500 eder diye düşünüyorum
  2. A

Sistemim İkinci Elde Kaç liraya Gider

Arkadaşlar çok fazla kullanmadığım bir sistemim var satmak istiyorum. Fakat ucuz veya pahalı olarak ilana koymak istemiyorum. Sizce kaç liraya satmak mantıklı olur? İşlemci: AMD Ryzen 9 5900X Ekran Kartı: ASUS GeForce GT 1030 Anakart: MSI MAG B550 TOMAHAWK Ram: CORSAIR CMW16GX4M2D3600C16...
  3. A

Fan yönleri doğru mu?

Anlamadım hocam açar mısınız biraz dediğinizi 1633288801 Anlamadım hocam açar mısınız biraz dediğinizi
  4. A

Fan yönleri doğru mu?

Evet hocam, Ek olarak öndeki fan bu şekilde
  5. A

Fan yönleri doğru mu?

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarımı toplamayı tamamladım fakat fan yönleri hakkında aklım karıştı? Üst tarafa radyatör sigmadigindan sivi soğutmayı on tarafa taktım. Fanların yönleri şu şekilde: Kasanın kendi fanlari logo içe doğru bakacak şekilde Eksoz fani da aynı şekilde logo içe bakacak...
  6. A

Kaliteli oc'ye yatkın ram önerisine ihtiyacım var.

önerim amazonda satılan patriotun 4000 mhz üstü kitleri olur. 4000, 4133 ve 4400mhzlik belleklerde gerçek premium b die cipler var
  7. A

1000 TL Civarı Kaliteli Bot önerebilir misiniz? ?

Görünüş takıntınız yok ise YDS'nin botlarına bakabilirsiniz. Northface'i columbia'yı falan yok eder kalite konusunda
  8. A

üniversitede laptop götürmelimiyiz yazılım bölümü ?

Ben oraya sıfır olacak diye mi yazmışım. İkinci el temiz i5 işlemcili 8gb bir ramli laptop alsanız yeter.
  9. A

Yazılım dili için kitap verimli midir?

İngilizcen var ise tüm Türkçe Beginner kitapları para tuzağı. Hiç birini önermiyorum.
  10. A

"class=js-ajax-form" tam olarak ne oluyor?

Dediğiniz text bir CSS attribute name-value pair'i olarak geçiyor. Buradaki form html dosyasındaki tanımladığınız CSS dosyasından yine CSS dosyasında tanımlı "js-ajax-form" class'ındaki görüntü özelliklerini alır. Bu dediğimiz şey ile sadece görsel değişiklikleri uygulayabilirsiniz. PHP ile...
  11. A

SSD var ise yeter hocam. Çoğu okulda konsoldan ağaç çizdirmek (for-while döngüleri içeriği bu dediğim ders konusu olarak ) harici bir şey yaptırmıyorlar :D
  12. A

Yazılım ve bilgisayar mühendisliği bölümü için üst düzey bir bilgisayara ihtiyaç yok 3.sınıfa kadar. Hatta android veya ios tarafında geliştirme yapmayacaksanız 3.sınıfta da gerek yok. Ben 2.sınıfın sonuna kadar i5 2.nesil işlemcili 8 gb ramli bir bilgisayar kullanmıştım gayet de işimi görmüştü...
  13. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

4500 liraya 5900x aldım 100tl de kart puanı geldi 4400 liraya gayet iyi bir fırsat oldu gibi
Top Bottom