Hocam arkadaşa 5800HS 3050TI'lı laptop önerdim ve büyük ihtimalle mühendislik için yeter.Mühendislikte yeter mi hocam o laptoplar?
O yeter zaten de M430'lu laptop için yeter mi acaba demiştim.Hocam arkadaşa 5800HS 3050TI'lı laptop önerdim ve büyük ihtimalle mühendislik için yeter.
Yetmez büyük ihtimalle.O yeter zaten de M430'lu laptop için yeter mi acaba demiştim.
3 sene sonra paran neye yeter bilmem ama fiyatlar az cok tahmin edilebilirlise gibi pcler varmı meslekteki gibi yoksa laptopmu götürcez götürmelimiyiz
tabi daha 3 sene var ama şuan ki gibi düşünürken 3050 li 3060 ekran kartlı laptop iş görür dimi
Ağır iş yaptırmıyorlar bildiğim kadarıyla. Çoğu yazılım mühendisi kanalı i3 bile yeter diyor.Bence yetmez, eğer ağır iş yapacaksan
SSD var ise yeter hocam. Çoğu okulda konsoldan ağaç çizdirmek (for-while döngüleri içeriği bu dediğim ders konusu olarak ) harici bir şey yaptırmıyorlarAğır iş yaptırmıyorlar bildiğim kadarıyla. Çoğu yazılım mühendisi kanalı i3 bile yeter diyor.
Masaüstüm varYazılım ve bilgisayar mühendisliği bölümü için üst düzey bir bilgisayara ihtiyaç yok 3.sınıfa kadar. Hatta android veya ios tarafında geliştirme yapmayacaksanız 3.sınıfta da gerek yok. Ben 2.sınıfın sonuna kadar i5 2.nesil işlemcili 8 gb ramli bir bilgisayar kullanmıştım gayet de işimi görmüştü. Oyun oynamak için de laptop önermem açıkçası. Yüksek bütçelere çıkılacaksa 1.5-2k arası bir laptop geri kalanı masaüstü şeklinde değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.
O paraya laptop bulursan bende alayım.1.5-2k arası bir laptop geri kalanı masaüstü