Neler Yeni

üniversitede laptop götürmelimiyiz yazılım bölümü ?

Penguen

80+ Silver
3 sene var diyorsun. Belki mezuna kalacaksın 4 sene. Hazırlık olacak 5 sene. Mantıksız. O zamana kim öle kim kala.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eğer ihtiyacın varsa idarelik bir şey alabilirsin ama şuan almanı önermiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih
Yazılım ve bilgisayar mühendisliği bölümü için üst düzey bir bilgisayara ihtiyaç yok 3.sınıfa kadar. Hatta android veya ios tarafında geliştirme yapmayacaksanız 3.sınıfta da gerek yok. Ben 2.sınıfın sonuna kadar i5 2.nesil işlemcili 8 gb ramli bir bilgisayar kullanmıştım gayet de işimi görmüştü. Oyun oynamak için de laptop önermem açıkçası. Yüksek bütçelere çıkılacaksa 1.5-2k arası bir laptop geri kalanı masaüstü şeklinde değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih
Ağır iş yaptırmıyorlar bildiğim kadarıyla. Çoğu yazılım mühendisi kanalı i3 bile yeter diyor.
SSD var ise yeter hocam. Çoğu okulda konsoldan ağaç çizdirmek (for-while döngüleri içeriği bu dediğim ders konusu olarak ) harici bir şey yaptırmıyorlar :D

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
Yazılım ve bilgisayar mühendisliği bölümü için üst düzey bir bilgisayara ihtiyaç yok 3.sınıfa kadar. Hatta android veya ios tarafında geliştirme yapmayacaksanız 3.sınıfta da gerek yok. Ben 2.sınıfın sonuna kadar i5 2.nesil işlemcili 8 gb ramli bir bilgisayar kullanmıştım gayet de işimi görmüştü. Oyun oynamak için de laptop önermem açıkçası. Yüksek bütçelere çıkılacaksa 1.5-2k arası bir laptop geri kalanı masaüstü şeklinde değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.
Masaüstüm var

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Daha 3 sene var şimdiden laptop bakman mantıksız 3 sene sonra fiyatlar ne olur bilemeyiz böyle kalmayacağı kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,393
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom