Arama sonuçları: *

• Users: RupS-
  • Order by date
  1. R

Netflix'e giriş butonu nasıl yapılır?

Teşekkür ederim, bunu zaten biliyorum. 1649188122 Teşekkürler, istediğim böyle bir şey değil. 1649188236 Evet Selenium kütüphanesi var ama bu tarayıcıyı kodun olduğu bilgisayarda yani sunucuda çalıştırıyor. Kullanıcının bilgisayarında nasıl çalıştaracağıma dair bir fikriniz varsa paylaşırsanız...
  2. R

Netflix'e giriş butonu nasıl yapılır?

Web sayfasında bir buton olacak, kullanıcı bu butona tıkladığında kullanıcı Netflix'e yönlendirilecek ve benim belirlediğim email ve şifre ile otomatik olarak giriş yapacak. Amacı kullanıcının hesap bilgilerini görmeden Netflix'e giriş yapabilmesi olacak. Bir alakası var mı bilmiyorum ama...
  3. R

Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz Monitör Alınır mı?

Teşekkürler, size de şimdiden hayırlı olsun.
  4. R

Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz Monitör Alınır mı?

Geçen cuma günü Gaming Gecesinde 1.650tl'ye düşmüştü ve almıştım. Bir kaç saat önce elime ulaştı şu anlık bir sıkıntısı (ölü piksel vb.) yok.
  5. R

4:3 144Hz Sorunu

Öncelikle merhaba, Yaklaşık 1 hafta önce Vatan'dan Viewsonic VX2458-C-MHD monitörü aldım. Genelde CS:GO oynuyorum ve 4:3 oynuyorum. Ancak bu monitörde csgo'da 4:3 geçtiğim zaman monitörün arkasındaki menü tuşuna bastığımda aşağı kısımda 1280x960@60Hz yazıyor. CS:GO'nun başlatma seçeneklerine...
Top Bottom