Neler Yeni

Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz Monitör Alınır mı?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
teşekkür ederim ilginiz için sağolun bir şey olursa iade etmeyi denerim 15 gün var sonuçta
Eğer iade etmek istersen müşteri hizmetleri fazlasıyla yardımcı olur, siteye güvenebilirsin büyük ve köklü bir kuruluş, ben 5200tlye pc aldım bir sorun yaşamadım. rica ederim

GhosT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
GhosTT
Eğer iade etmek istersen müşteri hizmetleri fazlasıyla yardımcı olur, siteye güvenebilirsin büyük ve köklü bir kuruluş, ben 5200tlye pc aldım bir sorun yaşamadım. rica ederim
verdim sipariş hocam 10 yılık 60 hz leptop ekranından geçeceğim için bana iyi gelicek sanırım😄

iep_yk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İbrahim Emir Polat
verdim sipariş hocam 10 yılık 60 hz leptop ekranından geçeceğim için bana iyi gelicek sanırım😄
Sen şimdi tabureden kral koltuğuna oturacan. Bundan sonra 60 Hz monitör kullanamazsın. Ben rahatsız oluyorum. Bende 12 yıllık laptoptan geçdim. Bu arada monitöre gelirsek güzel ve indirimli. Bence alın

GhosT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
GhosTT
Bende sipariş verdim bunu bakalım ne gelecek:)
şans işi umarım sıkıntı çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen şimdi tabureden kral koltuğuna oturacan. Bundan sonra 60 Hz monitör kullanamazsın. Ben rahatsız oluyorum. Bende 12 yıllık laptoptan geçdim. Bu arada monitöre gelirsek güzel ve indirimli. Bence alın
merak ediyorum hocam sipariş verdim hayırlısı

GhosT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
GhosTT

RupS-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zeybek
Geçen cuma günü Gaming Gecesinde 1.650tl'ye düşmüştü ve almıştım. Bir kaç saat önce elime ulaştı şu anlık bir sıkıntısı (ölü piksel vb.) yok.

GhosT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
GhosTT
Geçen cuma günü Gaming Gecesinde 1.650tl'ye düşmüştü ve almıştım. Bir kaç saat önce elime ulaştı şu anlık bir sıkıntısı (ölü piksel vb.) yok.
Hayırlı olsun ben aradım daha kargoya vermemişler bakalım gelir yakında

Top Bottom