A asper 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim Berat Zafer Durdu 22 Haziran 2021 #27 Merhabalar ürün nasıl acaba bende almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıktı mı acaba bilgi verebilir misiniz @GhosT__
Merhabalar ürün nasıl acaba bende almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıktı mı acaba bilgi verebilir misiniz @GhosT__
GhosT__ 80+ Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 78 Dahası Reaksiyon skoru 32 İsim GhosTT 24 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Benim aldığım ürün iyi değildi ama senin alacağın daha iyi olabilir incelemesini yaptım zaten.
E Erdem1254 80+ Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 93 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Salih Erdem Yücetürk 20 Kasım 2022 #29 GhosT__ yazmış: Benim aldığım ürün iyi değildi ama senin alacağın daha iyi olabilir incelemesini yaptım zaten. Devamı için tıklayın... Başka bir monitör mü kullanıyorsunuz? Ben de bu modeli almayı düşünüyordum.
GhosT__ yazmış: Benim aldığım ürün iyi değildi ama senin alacağın daha iyi olabilir incelemesini yaptım zaten. Devamı için tıklayın... Başka bir monitör mü kullanıyorsunuz? Ben de bu modeli almayı düşünüyordum.