T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• T
      thecedyt, Yardım Bu laptop alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Windows tabanlı düşünürseniz bütçeyi arttırmaya çalışıp en kötü ekran kartlı bir laptop almanızı öneririm. Ekran kartı olmadığında yapacağınız video...
    • T
      thecedyt, Instagramdan her dk şifre yenileme kodu geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim ilk aklıma gelen birisi hesabına sürekli şifremi unuttum yapıp hesabını çalmaya çalışma ihtimali. Aynı cihazda ikincil bir yan hesap açıp aynı sorun...
    • T
      herkes ona döndü normal. vergi canavarı vergisiz kalıyor. ben ya 50k verip 15 alacaktım ya da yurt dışından getirtecektim. 1000 euroya 60hz kullanmaktansa 4...
    • T
      thecedyt, BTK 2. İmeil Kapaması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bana da öyle geliyor, ilk adımları attılar diyebiliriz.
    • T
      thecedyt, BTK 2. İmeil Kapaması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Araştırma sonucumu söylüyorum birinin işine yarar belki. Mevzuatta sadece pasaport üzerine usulsüz imeil kaydı ile alakalı önlem alınmış. Şuanlık 4+4 olarak...
    • T
      thecedyt, (Telefon) Teknik Sorunlar kategorisinde BTK 2. İmeil Kapaması başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar. Yurt dışı cihaz almayı düşünüyorum ama bu sıralar 1 mayısta imeiller kapanacak diye bir haber var. Araştırmama göre pasaport üzerine...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,734
Üyeler
191,156
Son üye
abdulvahapgazi
Geri