Windows tabanlı düşünürseniz bütçeyi arttırmaya çalışıp en kötü ekran kartlı bir laptop almanızı öneririm. Ekran kartı olmadığında yapacağınız video editlerin render süresi de bir hayli artacaktır. Aklınızda uzun videolar değilde kısa videolar varsa tercih edilebilir. Unutmamak lazım ki Windows...
Benim ilk aklıma gelen birisi hesabına sürekli şifremi unuttum yapıp hesabını çalmaya çalışma ihtimali. Aynı cihazda ikincil bir yan hesap açıp aynı sorun onda da olacak mı diye bakabilirsin aynı sorun varsa virüs vb. bir şey olma ihtimali yüksek olur ona göre önlemler alabilirsin.
Araştırma sonucumu söylüyorum birinin işine yarar belki. Mevzuatta sadece pasaport üzerine usulsüz imeil kaydı ile alakalı önlem alınmış. Şuanlık 4+4 olarak kullanmakta herhangi bir sorun yok dikkat edilecek tek konu iki cihazın imeilini tek cihaza ait göstermemek olacaktır.
Merhaba arkadaşlar. Yurt dışı cihaz almayı düşünüyorum ama bu sıralar 1 mayısta imeiller kapanacak diye bir haber var. Araştırmama göre pasaport üzerine kaydedilen imeiller için geçerli. Alacağım cihaz direkt pasaport kayıtsız gelecek ve çift sim olacak bu durumda 4 + 4 olarak kullanmaya devam...