M mousepad 80+ Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mert Cebeci 10 Eylül 2024 #1 Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8 siparişi verdim, monitör güzel mi bu paraya değer mi ?
G Gorkeemmm 80+ Bronze Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 1,545 Dahası Reaksiyon skoru 437 İsim Gorkem Yavuz 10 Eylül 2024 #2 mousepad yazmış: Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8 siparişi verdim, monitör güzel mi bu paraya değer mi ? Devamı için tıklayın... YENİRRRR bende var sorun varsa sor 1 senedir kullanıyorum. O monitörün muadili yok. Varsa da vardır ama fiyatları daha yüksek bundan.
mousepad yazmış: Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8 siparişi verdim, monitör güzel mi bu paraya değer mi ? Devamı için tıklayın... YENİRRRR bende var sorun varsa sor 1 senedir kullanıyorum. O monitörün muadili yok. Varsa da vardır ama fiyatları daha yüksek bundan.
R Rynesquik 80+ Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 79 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Demir Çarşamba, 16:21 #3 Gorkeemmm yazmış: YENİRRRR bende var sorun varsa sor 1 senedir kullanıyorum. O monitörün muadili yok. Varsa da vardır ama fiyatları daha yüksek bundan. Devamı için tıklayın... Hocam konuyu hortlatıyorum bende aynı ürünü şimdi sipariş verdim 7700 gibi bir rakama nasıl memnun musunuz üründen?
Gorkeemmm yazmış: YENİRRRR bende var sorun varsa sor 1 senedir kullanıyorum. O monitörün muadili yok. Varsa da vardır ama fiyatları daha yüksek bundan. Devamı için tıklayın... Hocam konuyu hortlatıyorum bende aynı ürünü şimdi sipariş verdim 7700 gibi bir rakama nasıl memnun musunuz üründen?