Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Karar Veremeyen Laptop İsteyenler İçin F/P Önerileri

Aynen öyle düşündüm bende. V15 yanına da soğutucu yeter gibi
  2. S

35k Civarı Laptop Öneriri misiniz?

Oyun için değil ona göre önerirseniz sevinirim.
  3. S

Öneri Karar Veremeyen Laptop İsteyenler İçin F/P Önerileri

Reis şuna n e diyosun 33k ya düşmüş, alınır mı o fiyata bayadır takip etmiyorum piyasayı. https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-monster-huma-h4-v5-2-10-i7-1255u-32-gb-1-tb-ssd-iris-xe-graphics-14-1-full-hd-notebook-fiyati,300728049.html
  4. S

AŞTI'den Yht garina nasil giderim?

Ankara garı. Aşti'de indim metro ile maltepeye geçtim alt geçit var baya uzun ordan yht'ye vardım.
  5. S

Kredi kartım yok maalesef. Tek gecişlik kart satmiyorlarsa biraz sıkıntı olacak.
  6. S

Teşekkürler 1755420523 Agur yuk yok ankaray'a binerken tek gecisik kart satılıyormus galiba. Onu alıp Maltepedr ineceğim inşallah. Teşekkürler.
  7. S

Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.
  8. S

Günde Ne Kadar Süt İçiyorsunuz

800 ml civarı
  9. S

Bu Yaz Evde Kütle Kazanmak İstiyorum

Spor salonuna gitmemenin nedeni nedir? İmkanın varsa gitmen çok daha etkili olacaktır. 25kg lik direnc bandi ve kilo eklenebilen dandik dumbellerdan 1 cift alırsan güzel olur.
  10. S

AYT FEN 15 NET TAKTİK LAZİM

Biraz temelin varsa 25 ve üstü yapabilirsin temelin yoksa da 15 i gene de geçersin yeter ki çalışmaya hemen başla.
  11. S

4060'lı 2. El sistem ne kadar eder?

Kral benim değil ya. Ben bilgisayar işlerini bırakalı çok uzun zaman oldu. Piyasa da baya değişmiş arkadaş sordu ben de buraya sorayım dedim. 1746469380 Öğrenince yazayım o zaman
  12. S

Ortalama hesaplasan hepsini
  13. S

Monitör: Asus Rog Strix 27 İnç Cruved 144 HZ Ana Kart: Msi DDR5 (Garantili Faturalı) Ram: 32 gb 5600 mhz DDR 5 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı) İşlemci: Ryzen 5 8700 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı) Ekran Kartı: Zotac 4060 8 GB (Garantili) Power 700W Sıfır Ayarında (yanlış...
  14. S

Bu kıza ne yazayım sizce

Yazma, story atmasın bekle.
  15. S

Cs 2 skin onerir misiniz?

Teşekkürler
  16. S

Cs 2 skin onerir misiniz?

Yaklaşık 500 tl bütçe var. Eskiden oynuyordum şimdi tekrar başladım. 1 ak 47 1 awp Skini lazim
  17. S

Yılbaşı kutlamak günah mı?

Doğru değil. Benim haddime değil böyle cevaplar vermek ama bir çok ayette kafirlere benzemeyin diye uyarılar var. Sen dikkate alirsin almazsın sana kalmış.
  18. S

Kaliteli gainer önerisi

Ben zaten alıyordum yanında etkisi oldu. Benim kreatin ve ürik asit spor yaptığım dönemlerde fırlamıştı bunun nedeninin gainerla alakası olmadığını düşünüyorum onun dışında sorun olmadı.
  19. S

Kaliteli gainer önerisi

Bigjoy çikolatalısı güzeldi eskiden kullanmıştım.
  20. S

Nerede Nikotin testi yaptirabilirim?

Nerede ve ne kadar bir ücretle yaptirabilirim. Hafta sonu yapılabilir mi?
Geri