Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
998
Bakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum :coffee:

Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak

Aynı şekil bendede , pek bi önem ifade etmiyor benim için her yıl bu yıl şöyle olcak böyle olcak denilip aslada hiçbirinn gerçekleşmediği bir event.

Şuan bende öyleyim ilerleyen saatler de salona geçerim artık

Valla ben gitar hevesim giderek artıyor almaya ramak kaldı bu sene gitarı öğreneceğim artık
Umarım dilediğiniz gibi olur hocam

asılsak mı şöyle kalabalık bir meydanda ama pek mümkün görünmüyor

asılsak mı şöyle kalabalık bir meydanda ama pek mümkün görünmüyor
Hocam neden hayattan keyif alamıyorsunuz ve böyle şeyler söylüyorsunuz böyle düşünen çok kişi var bende keyif almadığım vakitler oluyor elbet ama hep bir imkansız olmayacak hayaliniz olması lazım şahsen çocuklarımın olması büyümeleri yaşlandığımda torunlarımla vakit geçirmeyi çok istiyorum hayalim budur şahsen onun için de asla böyle düşünceler kafama dolanmıyor hayatımdan memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla benim yurt odasında eğlence var ona katılıyorum
İyi eğlencelerr

Bende yılbaşını her zamanki gibi ama işten gelince ailem ile birlikte evde kuruyemiş ve yaş pasta felan yiyerek kutluyorum. Ve bu sene 2026 senesinin sağlık ve huzur, mutluluk ve kaliteli bol kaliteli video oyunlu yıllar diliyorum.

Son düzenleme:
Bakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum :coffee:

Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak
Akşam yemeğimi yiyip yayın izliyorum, bu kadar. :D

24 ü görünce benim gözler her zaman ki gibi gidiyor yine öyle olacak işten geldim duş aldım yemek yedim dinledim şimdi yatıyorum sabah 7 de kalkıp yine işe gideceğim değişen hiçbir şey yok yani YENİ YIL SİZLERE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR VE BEREKET GETİRSİN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri