Forumda takılıyoruz bakalımBakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum
Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak
Şuan bende öyleyim ilerleyen saatler de salona geçerim artıkForumda takılıyoruz bakalım
Valla ben gitar hevesim giderek artıyor almaya ramak kaldı bu sene gitarı öğreneceğim artıkAynı şekil bendede , pek bi önem ifade etmiyor benim için her yıl bu yıl şöyle olcak böyle olcak denilip aslada hiçbirinn gerçekleşmediği bir event.
Umarım dilediğiniz gibi olur hocamŞuan bende öyleyim ilerleyen saatler de salona geçerim artık
Valla ben gitar hevesim giderek artıyor almaya ramak kaldı bu sene gitarı öğreneceğim artık
evde oturacağımBakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum
Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak
Hocam neden hayattan keyif alamıyorsunuz ve böyle şeyler söylüyorsunuz böyle düşünen çok kişi var bende keyif almadığım vakitler oluyor elbet ama hep bir imkansız olmayacak hayaliniz olması lazım şahsen çocuklarımın olması büyümeleri yaşlandığımda torunlarımla vakit geçirmeyi çok istiyorum hayalim budur şahsen onun için de asla böyle düşünceler kafama dolanmıyor hayatımdan memnunumasılsak mı şöyle kalabalık bir meydanda ama pek mümkün görünmüyor
İyi eğlencelerrValla benim yurt odasında eğlence var ona katılıyorum
Akşam yemeğimi yiyip yayın izliyorum, bu kadar.Bakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum