emrhrivoles
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Selamlar ben 15 yaşındayım olay olduğu zaman 14T'ü. Geçen yaz tatilinin sonlarına doğru atkadaşlarla dışardaydık ve biraz hava kararmıştı son olarak bir okulun önünde 5dk oturup gidicektik. Sonra okulun önündeyiz okulda evimin hemen 1 2 sokak yanı ilk okul. İçerde birileri vardı 17. böyle bir ister istemez baktık içerdekiler dedi ki " ne bakıyonuz lan " falan yaptı, bir arkadaşımda erkeklik yapıp "ne diyorsun la sana ne a*k" diye bağırdı. Sonra içerdeki 4 5 çocuk bir anda bağırmaya başladı ama bizde herkes koşuyor. Benim ev yakın ya bir kestirme vardı direk oradan geçecektim kosuyorum orada içerdekilerden biri arkadasımı tutmuş ama tam göremedim bıçak falan öyle tutmuş, sonra neyse tam ben bizim sokağa döndüm çocuk geldi tuttu beni bir tanesi. Diyorum beni bırak ben bir şey demedim falan yok dinlemiyor götürecek a*k. Sonra kapımın önü ya en sonunda buna bir koydum. Ama 14 yaşındayım da onlardan daha büyük gösteriyorum 1.80 boy böyle yapılıyım falan. Tam kafasına böyle yanağına sert koydum sonra abimlere seslendim. Bir tane çocuk daha geldi arkadası o da tuttu beni annem camdan bakıyor işte ne oldu diye o sırada abimler aşağı iniyor 2 abim var. Çocuk bağırıyor işte bu çocuğun babası gelsin falan. Neyse abimler geldi tüm mahalle indi falan sonrasını çocuklar biraz dayak yedi. Ama çocuğa hala diyorum ki bak ben yapmadım. Sonra diğer arkadaşının ablası da abimle çok eskiden beri arkadaşmış. O çocuk diyor abi durun ben sizi tanıyom falan diye. Neyse işte yarın annem çocukları dışarıda konusuyor böyle böyle çocuklar diyor ki abla biz zaten sen oğlunun küfür etmediğini falan biliyoruz onu burada görüyorduk falan zaten abiyide taniyoruz falan. Sonra hiç ses soluk çıkmadı daha ama aynı işte bölgedeyiz annemler çocuğı işte abimi tanıyanı görüyorlar. Yaklaşık işte nereden baksan bayağı geçti 9+ ay falan. Şimdi bizim burada spor salonu var ona yazılacağım. Ama ailem hala işte endişedeler sürekli buradalar falan diye ne yapacağımı bilmiyorum. Kavga etmekten korkmuyorum dayak yemekten de kormuyorum. Tek korkum bunlar yumruk yumruğa gelmiyorlar hep bıçak vs. sizce daha bundan sonra bir şey olur mu, unutulmuş mudur? Gerçekten benim hiçbir suçum yoktu.