Arama sonuçları: *

1. OgzKrc

Yardım Mouse Önerisi Kararsızım - Ajazz AJ179 Apex - MCHOSE A7 Ultra - Scyrox V8

Dostlar selam. Başlıkta belirttiğim üzere sizce hangisi alınmalı. Ajazz'da şarj Dock'u olduğu için daha yakın hissediyorum ama MCHOSE'da F/P olarak makul duruyor. Bir de Ajazz Wireless kullanımda 8K Hz destekliyor mu göremedim. Scyrox'u da çok öneriyorlar. Sizce hangisi olmalı? Bir de bonus...
  2. OgzKrc

🔥İndirim Gaming.gen.tr GALAX Ekran kartı indirimleri

Taksitte inanilmaz bel bükülüyor. Yinede fiyatı iyi.
  3. OgzKrc

Yardım Hangdi Ddr5 Ram Tercih Etmeliyim

Bu ikisi de anakartin destek listesindeydi 1709811586 Amazonda daha uygun duruyor
  4. OgzKrc

Yardım Hangdi Ddr5 Ram Tercih Etmeliyim

Açıkçası Sk Hynix A die ram arıyorum, tavsiye verebilceginiz uygun model varsa bakabilirim. Amd expo diye biraz ucuk kalıyor tabii. 2. El de olur. Anakart: Asus prime B650M-K Islemci: 7500F https://www.gskill.com/product/165/390/1661410135/F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR...
  5. OgzKrc

RTX 3070 Ti̇ Den 4070 Ti̇ Super'e Geçilir Mi?

dlss takıntılılığı kalmadığına göre 3090 hala içlerinden geçen bi kart.
  6. OgzKrc

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Yani msi olmalımıydı illa diye düşünüyorum sırf parası yüzünden msi yerine mesela geçenki rx 6600 lü sistem daha F/P idi.
  7. OgzKrc

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Açıkçası benim yükseldiğim kadar beklentimi karşılamadı. Sarı siteden 2. el gen5 sistem toplansa zaten 20k yakın eder ve gen3 değil gen5 toplamış olursunuz.
  8. OgzKrc

Yardım 84 Derece İşlemci Sıcaklığı

Teşekkür ederim. Boost test'ten sonra mı bu ayarları onayladı yoksa direkt kendi mi ayarı yapıp bitirdi ?
  9. OgzKrc

Katılıyorum. bir kaç referans alabilirsem belki bir kaç şeyi doğru yaparım. 5600x'im var bütün çekirdekleri testten geçirdikten sonra -30 pbo ile başlatıyor, sürekli yeniden başlatmadan sonra windows çöküyor. 2 günümü yedi resmen :D
  10. OgzKrc

Merhaba Hydra ayarlarınızı gösterebilir misiniz ?
  11. OgzKrc

Yardım Ram Overclock yapma hakkında

Arkadaşlar merhaba elimdeki ramlerden en optimum nasıl yararlanabilirim ? Anakart Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI İşlemci Ryzen 5 5600x Ram bellek ve modelleri: H5AN8G8NDJR-UHC 8 Gb D-die (Rigel / 16 nm) / 1 die
  12. OgzKrc

Yardım. Sistemimi en maksimum seviyede kullanmak istiyorum.

Son yazdığınızı anlayamadım. Hocam birde gigabyte x570 aorus biraz çok komplike bir anakart olduğu için verdiğiniz bu; 3800 MHZ tCL 16 tRCDWR 16 tRCDRD 19 tRP 21 tRAS 36 tRC 58 tRDDS 4 tRDDL 6 tFAW 16 tWTRS 4 tWTRL 12 tWR 12 tRFC 500 tRDRDSCL 4 tWRWRSCL 4 tCWL 16 trtp 8 tRDWR 8 tWRRD 3 tRDRDSC...
  13. OgzKrc

Canınız sağolsun. Gpu o.c hakkında bir bilginiz varmıdır ?
  14. OgzKrc

Evet, Asrock x300 cas değerleri ayarlamaya izin veriyor ve maksimum voltaj değer 1.35 sabit ne yazık ki yinede bilginiz varsa denemeye değer diye düşündüm.
  15. OgzKrc

Muhakkak bekliyorum, kolay gelsin şimdiden ilginiz ve alakanız için çok memnun oldum
  16. OgzKrc

Çok teşekkür ederim, bir önceki sorumu da cevaplayabilirmisiniz ? Crucial Ballistix Ntb 8gb 3200MHZ Ddr4 BL8G32C16S4B.M8FE Micron
  17. OgzKrc

Peki hocam bu veriler Dram Calculator verileri mi yoksa başkasında çalışmış en maksimum veri mi ?
  18. OgzKrc

Hocam çok teşekkür ederim, en optimum değer neyse ona zorlamak isterim ram'lerin üzerinde pasif sogutuclar mevcut, etkiler mi bilmem. benim diğer kasamda Asrock x300 var 5700g apu kullanıyorum onun ramleri ise bulup göndersem yardımcı olurmusunuz ? 1633364993 Bende aynısını düşünüyorum açıkçası
  19. OgzKrc

Pbo kapatmak mı daha mantıklı Pbo'lu olması mı ?
Geri