Arama sonuçları: *

1. X

Samsung m7 dm uuxuf oyun ayarı

Selamlar samsung m7 dm uufux modeli için oyun modundaki görüntü ayarını yapamadım tam renkler içime sinmedi genelde fifa oynuyorum bilen arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim
  2. X

Max 3 bin tl telefon

Ekranın içinde parmak izi okuyucusu var fakat çok kalın kırılmaz ekran kullanırsan bazen okumakta zorlanıyor ama normal bi kırılmaz ekranda veya Nano ekranlarda hiçbir sıkıntı yok
  3. X

Max 3 bin tl telefon

Oppo reno 3kullanıyorum gayet güzel ve performanslı şarjı ortalama 40-45dk arası fulleniyor kendi şarjıyla.Bütün elimde aktif olarak kullanmama rağmen ertesi güne yetiyor pubg mobile oynuyordum bir zamanlar performans sıkıntısı şarj sıkıntısı yaşamadım kamera olarakta beni tatmin etti...
  4. X

Çözüldü✓ PC donanım güncellemesi

Ram DDR 3 4gb
  5. X

Benim aklımdaki şey ram eklemek SSD termal macun gerekirse stok soğutucu yerine daha iyi bir işlemci soğutucusu almak başka yapılabilir bir şey varmı? Malum ekran kartları çok pahalı öğrenciyim eko paket olması lazım
  6. X

Öncelikle herkese selamlar. Elimde bir adet PC var eski oyunlarda yaklaşık 100fps 120fps alıyor düşük ayarlarda ama aniden FPS 1e falan düşüyor biraz araştırdım işlemci dar boğaza giriyormuş sistemin içinde bulunan parçalar Nvidia GT 720 ekran kartı Intel Core i3 kaçıncı nesil olduğunu...
Top Bottom