Neler Yeni

Max 3 bin tl telefon

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Bütçe
3000
Kamerası iyi, her şeyin resmini çekeceğim kaliteli olsun, oyun falan oynmyacağım, gündelik İnstagram, Discord, YouTube, Facebook falan için kullanacağım ve şarjı iyi gitsin

Xiaomi Redmi 9T düşünüyorum siz ne önerirsiniz?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Az daha koyup Reno 4 Lite almanı öneririm. Kullanıyorum ve memnunum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.150 TL civarlarında.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin, elimden geldiğince yanıtlarım.
Şarjı iyi gidiyor mu? İnstagram vb. Rahat kullanıyor musun? Ekran büyüklüğü yeterli mi? Ne kadardır kullanıyorsun? Kamerası söylendiği gibi 108mp mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç Onur
Oppo reno 3kullanıyorum gayet güzel ve performanslı şarjı ortalama 40-45dk arası fulleniyor kendi şarjıyla.Bütün elimde aktif olarak kullanmama rağmen ertesi güne yetiyor pubg mobile oynuyordum bir zamanlar performans sıkıntısı şarj sıkıntısı yaşamadım kamera olarakta beni tatmin etti YouTube'dan test videolarını izleyebilirsin oppo reno 3ün kamerasıyla çekilmiş fotoğrafları falan inceleyebilirsin video konusunda bence çok çok iyi titreşim engelleme modu var mükkemel çekiyor videoları ağır çekim var yani kısaca bence f/p telefonu diyebilirim ama fiyata bakmadan telefon alıcak olsam iphone derim Instagram aktif kullanan biriysen boomeranglar Android'de kötü kalite düşüyor iPhone'da öyle bir şey yok yardımcı olabilmişimdir umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee birde yaklaşık 1senedir kullanıyorum aynı performans hiçbir sıkıntı yok ekran çerçevesi yanları falan kalın değil güzel yani

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şarjı iyi gidiyor mu? İnstagram vb. Rahat kullanıyor musun? Ekran büyüklüğü yeterli mi? Ne kadardır kullanıyorsun? Kamerası söylendiği gibi 108mp mi?
Öncelikle kamerası 108mp değil, karıştırdın sanırım. Ekran boyutu gayett güzel bence, ne büyük ne küçük. Yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum cihazı. İnstagram falan gayet rahat kullanıyorum sorunsuzca. Kamera kalitesi ve özellikleri de çok güzel. Telefon inanılmaz ince ve hafif, aynı fiyattaki Xioamilerden çok daha portatif. Şarjı çok iyi gitmiyordu ama güncelleme ile düzelttiler, şu an şarjı çok iyi gidiyor diyemem ama iyi gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç Onur
Ekranın içinde parmak izi okuyucusu var fakat çok kalın kırılmaz ekran kullanırsan bazen okumakta zorlanıyor ama normal bi kırılmaz ekranda veya Nano ekranlarda hiçbir sıkıntı yok

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim peki Xiaomi Mi 10S nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,809
Üyeler
168,199
Son üye
Brexy
Top Bottom