Arama sonuçları: *

1. TypeOveR

❌İndirim Bitti! Dexim Powerbank 10000 mAh 199 TL

bununla uçağa falan binmeyin başımıza bela beyler
  2. TypeOveR

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

ben ilk alışımda kimlik falan girmedim sadece iban ödemede kimlik gerekiyo görünüyodu
  3. TypeOveR

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

birden fazla hesap açıp alınabiliyor mu bakiye yükledikten sonra patlama ihtimali var mı ki hesabın
  4. TypeOveR

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

geldi kullandım hiç problem yok şuan hoşuma gitti ve sensör falan beğenmeyen arkadaşlar esporcu falan mısınız anlamadım ki çok rezalet bi alet olmadığı sürece bu kadar detaya gerek var mı bilemiyorum
  5. TypeOveR

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

kendi numarası ile yapıp sorun yaşayan oldu mu?
  6. TypeOveR

google çok çok yavaş

formatlamıştım ilk gün sorun olmamıştı ancak şuan sorun tekrar başladı
  7. TypeOveR

google çok çok yavaş

otomatikteydi 8.8.8.8 8.8.4.4 e geçtim hala aynı
  8. TypeOveR

google çok çok yavaş

yine aynı sorun görseller açılmıyor
  9. TypeOveR

google çok çok yavaş

ram 16 gb arkada sadece discord var
  10. TypeOveR

google çok çok yavaş

anlamadığım şekilde bugün google çok yavaşladı google görseller hiç çalışmıyor bile chrome dan kaynaklı sandım operada denedim yine böyleydi sorun ne olabilir internet hızım da 50 mbps diğer internet siteleri de açılıyor üstelik
  11. TypeOveR

PC son yaptıklarımı videoya kaydetme

teşekkürler çalıştı ancak belirli bir pencere değilde ekranı kaydetme var mı
  12. TypeOveR

açıldı evet ama son 5 dk yi nasıl kaydetcem 1635260950 benim istediğim ben kayıt tuşuna basmadığım halde kaydetmesi
  13. TypeOveR

selamlar ben pc de son yaptıklarımı videoya kayıt etmek istiyorum örneğin steelseries gg ile oyunda son 5 dk yi kaydedebiliyorum ancak bunu oyun olmadan da yapabilir miyim ve obs vb. gibi programlar değil de ram fazla yemeden sadece son 5-10 dk yi kaydetmek için ne yapabilirim
Geri