🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

steam bakiyesi isteyen arkadaşlar eğer 1 hafta trade banının bitmesinni bekleyip satarım derseniz cs2 skini ya da tf2 itemi alıp pazarda satış yapmak daha çok getiriyor steam cüzdan kodundan

steam bakiyesi isteyen arkadaşlar eğer 1 hafta trade banının bitmesinni bekleyip satarım derseniz cs2 skini ya da tf2 itemi alıp pazarda satış yapmak daha çok getiriyor steam cüzdan kodundan
Tf2 anahtar alınca banlı mi oluyor anlamadım

birden fazla hesap açıp alınabiliyor mu bakiye yükledikten sonra patlama ihtimali var mı ki hesabın

Tf2 anahtar alınca banlı mi oluyor anlamadım
olmuyor o sebeple fiyatları artmış 75₺den baya stok vardı dün bugün 80₺lere çıkmış en ucuz fiyatı, ben cs2 skini aldım acelem yok haftaya satarım diye umarım pazarda bi dalga daha yaşanmaz :D

Başka hesap açtım ama hesap doğrulaması istiyor onun içinde kimlik doğrulaması istiyor. Kısaca tek hesaptan oluyor.

hayır olmuyor yazdım üstte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece cs itemleri bekletiliyor steamde sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 dolar 450 ye geldi tf2 anahtarıyla
Skin ile ne kadar fark olur tavsiye skin var mı çok fark yoksa direkt bakiye atalım.

Beyler bişey sorcagim bıçakların fiyatları daha da düşünce bu tarz sitelerde mi daha uygun olur Steam pazarında mı

steam cuzdan kodu almak istesek yok komısyonu yok aradaki farkı derken 102tl indirimin çok bir anlamı kalmıyor.

Skinler uçmuş, steam pazarında bile daha ucuz bazıları. Steam wallet kod alıp geçcez galiba...

Geri