🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

Bilmukabele hocam. Öyle düşüncelerimi yazmak istedim. CS2 oynaman şart değil. Mantıklı geldiyse reaksiyon alabilirsin. İlla cs2 skini şart değil. Artı ne istiyorsan ne alınabiliyorsa.
Hocam sence ayın 30 una düşücek mi bıçak be eldivenler bu ilk gün ki gibi dip fiyat olur mu yoksa ondan daha mı aşağıya olur şuan fiyatlar toparlandı gibi ondan soruyorum

Bilmukabele hocam. Öyle düşüncelerimi yazmak istedim. CS2 oynaman şart değil. Mantıklı geldiyse reaksiyon alabilirsin. İlla cs2 skini şart değil. Artı ne istiyorsan ne alınabiliyorsa.
Yok hocam geçen günlerde bende biliyorum CS skin sistemi değişince çakılmış herhalde fiyatları, şimdi dediğine göre düşecek almak mantıklı mı fiyat artarsa kar yapabilme şansı var mı

ben 4 anahtar aldım da takas banı olacak 7 gün boyunca bynogame 7 gün bekletiyor değil mi bakiye aktarmasını sonra hem para hem anahtardan olmayayım

Hocam sence ayın 30 una düşücek mi bıçak be eldivenler bu ilk gün ki gibi dip fiyat olur mu yoksa ondan daha mı aşağıya olur şuan fiyatlar toparlandı gibi ondan soruyorum
Piyasaya çok bıçak ve eldiven girecek. İlk gün düşeceğini düşüyorum sağlam bir şekilde ama sonrasını kestiremiyorum.

Daha aşağıda olur dandik bıçakları 25-30'a bulursun tahminen.
Şuanki piyasadan %70 sil ytd.

ben 4 anahtar aldım da takas banı olacak 7 gün boyunca bynogame 7 gün bekletiyor değil mi bakiye aktarmasını sonra hem para hem anahtardan olmayayım
Bu takas banı muhabbeti ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha aşağıda olur dandik bıçakları 25-30'a bulursun tahminen.
Şuanki piyasadan %70 sil ytd.
Ayın 30 unda tam olarak ne var ne olacak 25-30 dolara dandik bıçaklar mı düşer diyorsun

tf2 anahtar önerisi olan hangisini almak mantıklı ?

Kanka ban oluyorsa hiç almayalım oluyor mu tf2 anahtarda

Yok hocam geçen günlerde bende biliyorum CS skin sistemi değişince çakılmış herhalde fiyatları, şimdi dediğine göre düşecek almak mantıklı mı fiyat artarsa kar yapabilme şansı var mı
Düşeceğini söyleyebiliyorum ama sonrası hakkında başka bir şey söyleyemem. Ben de hiç reaksiyon almıyorum bu konu hakkında. Olan desenleri de toparlayınca elimden çıkarmıştım. Pek risk sevmiyorum.

hesaplayalım hocam
4 adet tf2 key alırsanız (80tlden) 320 yapar-100 kod dersek 220tlye denk gelir
pazarda 1 adet tf2 key 2.10cent pazar komisyonunu düşersek 1.86 cent bize kalır
totalde 1.86*4=7.44 dolar hesabımıza geçer
kanka tf2 key alınca takas banı oluyor mu 1 hafta

Siteye giriyorum ama gözükmüyor indirim olayı buradaki link tıklayınca açılmıyor güncel link atabilecek var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri