Arama sonuçları: *

1. Arifasln

İPHONE 11 WHATSAPP DONUYOR

Hayır hiçbir şekilde whatsappla ilgili şeylere giremiyorum interneti kapatınca çok rahat hareket edebiliyorum ama
  2. Arifasln

İPHONE 11 WHATSAPP DONUYOR

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce iPhone 11 aldım kullanıyorum bugün whatsapp girdim donuyor yukarı kaydıramıyorum aşağı kaydıramıyorum sohbete giremiyorum ama interneti kapatınca rahat hareket edebiliyorum bu sorun sadece whatsappta var whatsapp benim için önemli bilgili arkadaşlar lütfen yardım...
  3. Arifasln

İphone 11 kapandı açılmıyor

Biraz daha koyabilseydiniz en azından kafanız rahat olurdu ben yurt dışına on yargi ile bakiyorrm bugune kaadar hiç yurtdışı kullanmadım 1688157334 1688157336 1688157417 15den başlıyor pili 90 felaan olan yani en azından görüp alldim kendi ilimde çok yoktu öyle,şarjda felan oynammiyorm bir...
  4. Arifasln

13 buçuk yanında orjinal adaptoru sıfır, kablosuda aynı şekil orjinal faturasi da var attılar bana 1688157178 Sen ne kadara aldın
  5. Arifasln

Sadece yorum yapiyorum bende 1 hafta önce telefoncudan aldiim ikinci el garantisi bitmiş hatasiz açılma sokulme yok pil sağlığı 77 çok. Şükür böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım türk malı ,yurt dışı bu yüzden sıkıntı tellefoncuyuda tanımıyorum bir sorun olursa direk getir demişti
  6. Arifasln

ESKİ TELEFONDAN YENİ TELEFONA AKTARIM YAPAMIYORUM

Herkese iyi akşamlar redmi note8 kullanıyordum 1 hafta önce iPhone 11 aldım eski telefonda WhatsApp yedekledim numarami giriyorum eski sohbetler eski teleefona geliyor ama iPhone 11e alamıyorum geri yükle felaan demiyor nee yapmalıyım yardımcı olursaniz sevinirim bir şekilde yapabilirsem
  7. Arifasln

Bu laptop alınır mı ?

Özellikleri aman aman çok iyi demiştim dediğim oyunlaari rahat kaldirir mi steamm pubg,gta 5 felan
  8. Arifasln

Bu laptop alınır mı ?

Bunun özellikleri çok. Daha iyi fiyati amaan aman değil anlamadım
  9. Arifasln

Bu laptop alınır mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-7-10-nesil-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-15-6inc-gtx1650-4gb-freedos.html Bu laptoop alınır mı hem oyun için hem günlük iş günlük kullanım oynayacağım oyun steam pubg ,pubg mobile,GTA 5 ETS 2
  10. Arifasln

Trendyolyolda yenilenmiş ürün alınır mı?

Vatanda felanda 16,17 bin arası letgoda felan da garantisi yeni bitenler 12-13 arası 1680818902 Varsa atablrmisiniz mesaj yoluyla size zahmet
  11. Arifasln

64 gb 13 bin yaziyordu
  12. Arifasln

Trendyolda telefon bakiyorumda iPhone 11 yenilenmiş daha ucuz 1 yıl garantili yazıyor almış olan veya bilgisi olan cevaplayabilir mi?
  13. Arifasln

Iphone 11 Alınır Mı ?

Bu easycep felan var site yenilenmis alınır mı yani kısaca daha uygun hem trendyoldan ya da yenilenmis
  14. Arifasln

Iphone 11 Alınır Mı ?

Umarım alışırım hocam önerirsiniz değil mi telefonu ben foto çekilmeyi çekmeyi çok seviyorum sırf kamera için alicam oyun alışkanlığım felan yok
  15. Arifasln

Iphone 11 Alınır Mı ?

Ben bugüne kadar hiç yurtdisi kullanmadım kullanmamda maalesef orjinal alırım iphoneye geçmeyi düşünüyorum bütçede iPhone 11i geçemiyor 1680776976 Bütçe bu maalsf çok yakın zamanda Alicam çok üste cikamam 1680777076 Maalesef apple geçiş yapacağım yoksa o fiyata biliyorum çok çok iyi android...
  16. Arifasln

Iphone 11 Alınır Mı ?

Ben şuan elimdeki redmi note 8 ,vatandan almıştım garantisi daha geçen sene temmuz ayinda bitti 3 sene oldu yani daha önce hiç iphone kullanmadım ona geçince çok değişiklik olucak gibi bende ,zor olurmu acaba bide ben foto çekmeyi çok seviyorum sirf kamerasi iyi diye alicam zaten oynarsam bı...
  17. Arifasln

Iphone 11 Alınır Mı ?

iPhone 11 alacağım sizce nasıl bir telefon oyun oynamıyorum sosyal medya sadece kullanan detayli Bilgi verebilir mi alınır mı alınmaz mı teşekkürler şimdiden
  18. Arifasln

Teknobiyotik saçmalığı

Kendileriher yorumda saçma cevapları var bir şey zannediyorlar
  19. Arifasln

Teknobiyotik saçmalığı

Teknobiyotigin yaptığı terbiyesizliğe bakar mısınız?
  20. Arifasln

Teknobiyotik'in yaptığı terbiyesizliğe bakar mısınız?

Ne shopu Allah için gir bak 1599809135 Girsin baksın
Top Bottom