hocam telefon açılmıyor diosun çakma kabloyu da tak nolcak 1 keredenhocam şimdi pc ye geçtim öyle yapıcam
ama tek bi sorun var bu iphone şarz ucu usb tarzı değil pc ye takılmıyor bende telefon yeni olduğu için pil sağlığı için falan çok dikkat ediyorum böyle şeylere çakma kablo var bi tane onu taksam bişey olurmu
hocam bilgisayardan bir itunese bağlayıp denerseniz işe yaraya bilir
ne kadara aldınSadece yorum yapiyorum bende 1 hafta önce telefoncudan aldiim ikinci el garantisi bitmiş hatasiz açılma sokulme yok pil sağlığı 77 çok. Şükür böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım türk malı ,yurt dışı bu yüzden sıkıntı tellefoncuyuda tanımıyorum bir sorun olursa direk getir demişti
13 buçuk yanında orjinal adaptoru sıfır, kablosuda aynı şekil orjinal faturasi da var attılar banane kadara aldın
Sen ne kadara aldın13 buçuk yanında orjinal adaptoru sıfır, kablosuda aynı şekil orjinal faturasi da var attılar bana
680013 buçuk yanında orjinal adaptoru sıfır, kablosuda aynı şekil orjinal faturasi da var attılar bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ne kadara aldın
pil baya düşük ama senin o fiyata daha yüksek pil bulurdun13 buçuk yanında orjinal adaptoru sıfır, kablosuda aynı şekil orjinal faturasi da var attılar bana
Sen ne kadara aldın
benimde 6800 pil 96 kapalı kutu orijinal şarz sıfır kılıf13 buçuk yanında orjinal adaptoru sıfır, kablosuda aynı şekil orjinal faturasi da var attılar bana
Sen ne kadara aldın
Biraz daha koyabilseydiniz en azından kafanız rahat olurdu ben yurt dışına on yargi ile bakiyorrm bugune kaadar hiç yurtdışı kullanmadım
6800
pil baya düşük ama senin o fiyata daha yüksek pil bulurdun
benimde 6800 pil 96 kapalı kutu orijinal şarz sıfır kı
6800
benimde 6800 pil 96 kapalı kutu orijinal şarz sıfır kı
15den başlıyor pili 90 felaan olan yani en azından görüp alldim kendi ilimde çok yoktu öyle,şarjda felan oynammiyorm bir günü rahat çıkarıyor telefon6800
benimde 6800 pil 96 kapalı kutu orijinal şarz sıfır kılıf