Arama sonuçları: *

1. L

İtopya Hazır Sistem PC topladım birbirlerine uyumlu mudur parçalar?

teşekkür ederim hocam hayırlı geceler dilerim
  2. L

hocam bütçe var çok şükür sistem güzele benziyo gibi size neden uyumlu gelmedi ne değişmeli biraz bilgi verir misiniz hocam 1696113877 hocam Allah için bana güzel bi sistem bulun max 20-22k fiyat araştırmaktan gözlerim kanadı vallahi :LOL:
  3. L

hocam pahalı drken benim bütçede sorun yok yani ha bu sistem için pahalı geldi diyosanız anlarım
  4. L

https://www.gaming.gen.tr/urun/300625/easter-eg3-intel-i5-12400f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ BU ATTIĞIM LİNKTEKİ HAZIR SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR
  5. L

amd sistemden uzak durmak istiyorum o yüzden hem işlemci hem ekran kartını intel seçtim bu arada bu sistemdeki i5 12400f amd ryzen 5 5600 den daha iyi araştırınca öğrendim ve amd ryzen 5 5600 ün rakibi i3 ancak olabilirmiş. 1696111290 şu sistem daha iyi dediğin varsa link olarak atabilir misin...
  6. L

ekran kartını hiç duymadım aslında araştırdım 12.nesilmiş diye ekledim ekran kartlarından pek anlaamsamda araştırdım bi kaç videosunu izledim fena gelmedi gözüme e tabi uzmanı değilim o yüzden sormak istedim önerdiğin ekran kartı var mıdır? 1696110561 teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler...
  7. L

Topladığım sistem budur, bu arada sistem iyi midir sizce oyunları rahatlıkla oynatır mı? Artı olarak bu sisteme sıvı soğutma eklemeli miyim sizce? CEVAPLARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM. İYİ GÜNLER HERKESE.
  8. L

Öneri 3000₺ Bütçem var Laptop önerebilir misiniz ??

Selamun aleyküm arkadaşlar, benim oyun laptopuna ihtiyacım var. İ5 veya i7 lazım, ram 8gb lazım ekran kartı 4gb lazım, 1TB Harddisk lazım bu filtrelerde bir laptop bulursanız bana haber verirmisiniz arkadaşlar malum öğrenciyim 3bin i veçmezse süper olur. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız...
Top Bottom