ekran kartı olmamış fiyat nedir böyle?Alıntıyı görüntüle
Topladığım sistem budur, bu arada sistem iyi midir sizce oyunları rahatlıkla oynatır mı? Artı olarak bu sisteme sıvı soğutma eklemeli miyim sizce?
CEVAPLARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM. İYİ GÜNLER HERKESE.
ekran kartını hiç duymadım aslında araştırdım 12.nesilmiş diye ekledim ekran kartlarından pek anlaamsamda araştırdım bi kaç videosunu izledim fena gelmedi gözüme e tabi uzmanı değilim o yüzden sormak istedim önerdiğin ekran kartı var mıdır?ekran kartı olmamış fiyat nedir böyle?
teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için alırken dikkat edeceğim.O işlemci ve anakart için 3600Mhz ram gereksiz 3200Mhz tercih edersen hem sistem için yeterli olur hem bütçen açısından da iyi olur, tabi ileriye dönük anakart ve işlemci yükseltmesi düşünürsen başka. Ayrıca performans açısından tek kanal ramden ziyade dual chanel (8x2 16 GB) şeklinde satın almanı tavsiye ederim.
4060 veya 3070 ekran kartı takabilirsin.ekran kartını hiç duymadım aslında araştırdım 12.nesilmiş diye ekledim ekran kartlarından pek anlaamsamda araştırdım bi kaç videosunu izledim fena gelmedi gözüme e tabi uzmanı değilim o yüzden sormak istedim önerdiğin ekran kartı var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için alırken dikkat edeceğim.
Psu eksik listede.Alıntıyı görüntüle
Topladığım sistem budur, bu arada sistem iyi midir sizce oyunları rahatlıkla oynatır mı? Artı olarak bu sisteme sıvı soğutma eklemeli miyim sizce?
amd sistemden uzak durmak istiyorum o yüzden hem işlemci hem ekran kartını intel seçtim bu arada bu sistemdeki i5 12400f amd ryzen 5 5600 den daha iyi araştırınca öğrendim ve amd ryzen 5 5600 ün rakibi i3 ancak olabilirmiş.Parçalara uyumlu uyumlu olmasına ama gereksiz pahalı eğer uçuk veya yüksek bütçe yoksa bu fiyat bandında hazır sistemler çok daha mantıklı oluyor onlara yönelerek hem daha güçlü hemde daha ucuz sistemler bulabilirsiniz mesela
VICTOR / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sistem hem attığınızdan daha iyi hem daha ucuz bu tarz veya bu ayarda bi sistem alıp yanına diğer bileşenleri (klavye,monitör v.s) farklı sitelerden alabilirsiniz
şu sistem daha iyi dediğin varsa link olarak atabilir misin rica etsem bütçem 20-22k filan vargeçen gün vatanda satılan sistemi alıp satanlardan bari al 17 ye filan birde monitör her türlü daha ucuza gelir
kendi şuanki sistemimde 600w psu var o yüzden eklemedim kralPsu eksik listede.
Hazır sistem kovalasan daha iyi gibi...
Eyvallah...amd sistemden uzak durmak istiyorum o yüzden hem işlemci hem ekran kartını intel seçtim bu arada bu sistemdeki i5 12400f amd ryzen 5 5600 den daha iyi araştırınca öğrendim ve amd ryzen 5 5600 ün rakibi i3 ancak olabilirmiş.
şu sistem daha iyi dediğin varsa link olarak atabilir misin rica etsem bütçem 20-22k filan var
kendi şuanki sistemimde 600w psu var o yüzden eklemedim kral
Alıntıyı görüntüle