Bildiğim kadarı ile B560 anakartlar ile intel 11.nesil işlemciler oldukça verimli çalışıyordu. Ancak toplama konusunda pek deneyimim olmadığı için sizlere danışmak istedim.
Tamamdır bunu da göz önünde bulunduracağım. Peki bu benim listelediğim ürünler arasında herhangi bir uyum problemi çıkar mı?
Bir de yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi kara cuma indirimleri ne kadar fark eder ortalama?
Baya emek vermişsin çok teşekkür ederim. İşlemcinin İntel olmasından yanayım. Kasayı ne açıdan önermiyorlarmış açıklar mısın? Benim çok hoşuma giden bir modeldi oysa 🥺 Benim seçtiğim ürünlerde herhangi bir uyumsuzluk vs. olur mu acaba?
Yaza evlenmek gibi bir plan söz konusu şuan 😅 O yüzden ekran kartı yüküne şuan giremem maalesef. Bu şekilde bir sistem beni 1 yıl götürmez mi acaba? Dediğim gibi öyle çok yükleneceğimi düşünmüyorum 😅
Bir bakarım ama bu sefer de anakartları vs. çok düşüyor.
1637225228
Ara sıra da olsa oynarım belki diye düşünüyorum. Ayrıyeten grafik tasarım işleri yaptığım için ram biraz yüksek olmalı çünkü büyük boyutlu işlerin kayıtlarında ram yetersiz hatası almak istemiyorum.
13k ama içinde monitörde var 😅
Sistem olabildiğince düzgün olsun istiyorum. Sonradan ekran kartı da takabileyim.
Bir de öyle aman aman oyun oynayacak biri değilim. Gerçi onun için çok zamanım da olmuyor 😂
Selamlar,
Aşağıdaki linkteki ürünler ile bir apu sitem toplamayı düşünüyorum. Şuan için ekran kartı gereksinimim bulunmuyor sonradan ekleyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum :)
İşlemci + Ram + SSD + Monitör + Anakart
Kasa + PSU
Sıvı Soğutma