Neler Yeni

13k Monitör Dahil Apu Sistem Toplama

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Hocam 13 K ya niye apu sistem anlayamadım da yani 😂

erdmmkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13k ama içinde monitörde var 😅
Sistem olabildiğince düzgün olsun istiyorum. Sonradan ekran kartı da takabileyim.
Bir de öyle aman aman oyun oynayacak biri değilim. Gerçi onun için çok zamanım da olmuyor 😂

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Hocam 11 K ya rx6600 lü sistem vs var bi araştırın derim ama siz bilirsiniz tabi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
13.000 Liraya düzgün sistem toplamak istiyorsunuz ama kasa-power ve sıvı soğutma kalitesiz kalmış bence. Ayrıca oyun oynamıyorsanız 32GB RAM'e neden ihtiyaç duydunuz?

erdmmkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Kaya
Hocam 11 K ya rx6600 lü sistem vs var bi araştırın derim ama siz bilirsiniz tabi
Bir bakarım ama bu sefer de anakartları vs. çok düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13.000 Liraya düzgün sistem toplamak istiyorsunuz ama kasa-power ve sıvı soğutma kalitesiz kalmış bence. Ayrıca oyun oynamıyorsanız 32GB RAM'e neden ihtiyaç duydunuz?
Ara sıra da olsa oynarım belki diye düşünüyorum. Ayrıyeten grafik tasarım işleri yaptığım için ram biraz yüksek olmalı çünkü büyük boyutlu işlerin kayıtlarında ram yetersiz hatası almak istemiyorum.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir bakarım ama bu sefer de anakartları vs. çok düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ara sıra da olsa oynarım belki diye düşünüyorum. Ayrıyeten grafik tasarım işleri yaptığım için ram biraz yüksek olmalı çünkü büyük boyutlu işlerin kayıtlarında ram yetersiz hatası almak istemiyorum.
Anladım hocam. Bence bu fiyata ekran kartlı hazır sistem daha mantıklı gibi. Yine de karar sizin tabi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Yanlış anlamdıysam 10k'ya iyi bir sistem alıp sonradan 3070 ve üzeri bir kart takıcaksınız. Mantıklı olabilir ama ne kadar uzun süre. 3-4 ay apu ile idare edebilirsiniz ama daha fazla ise yazık yani.

erdmmkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Kaya
Yaza evlenmek gibi bir plan söz konusu şuan 😅 O yüzden ekran kartı yüküne şuan giremem maalesef. Bu şekilde bir sistem beni 1 yıl götürmez mi acaba? Dediğim gibi öyle çok yükleneceğimi düşünmüyorum 😅

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
ANAKART;

İŞLEMCİ;

RAM;

Kasa;
bahsettiğiniz kasayı pek önermiyorlar.

PSU;

SIVI SOĞUTMA;

erdmmkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Kaya
ANAKART;

İŞLEMCİ;

RAM;

Kasa;
bahsettiğiniz kasayı pek önermiyorlar.

PSU;

SIVI SOĞUTMA;
Baya emek vermişsin çok teşekkür ederim. İşlemcinin İntel olmasından yanayım. Kasayı ne açıdan önermiyorlarmış açıklar mısın? Benim çok hoşuma giden bir modeldi oysa 🥺 Benim seçtiğim ürünlerde herhangi bir uyumsuzluk vs. olur mu acaba?

1337

80+ Bronze
Hocam ramler alınabilir onun dışında kara cumayı beklemenizi öneririm.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Baya emek vermişsin çok teşekkür ederim. İşlemcinin İntel olmasından yanayım. Kasayı ne açıdan önermiyorlarmış açıklar mısın? Benim çok hoşuma giden bir modeldi oysa 🥺 Benim seçtiğim ürünlerde herhangi bir uyumsuzluk vs. olur mu acaba?
5700g daha iyi.
apu olarak.
Eğer ilerde kart alırsanız satip 5700x alırsınız.

kasa için ise hava akışı beğenilmiyor muhtemel.

Top Bottom