Arama sonuçları: *

• Users: Newep
  • Order by date
  1. Newep

Yardım EVGA CLC RGB 240 mm deneyimi olan var mı ?

görüntücü değilimdir pek performans ön planda benim için kule tipinde öneriniz ne olur peki benim işlemci için
  2. Newep

tesekkurler ilginize
  3. Newep

sırf kalitesinden almak istiyorum zaten uzun ömürlü olur diye
  4. Newep

kullanmışmıydınız acaba ?
  5. Newep

BAKTIM ZATEN DİREK KULLANCISI OLAN VARSA DİYE SORAYIM DEDİM BAZI FORUMLAR İYİ BAZI FORUMLAR KÖTÜ SONUC CIKARMIS KARDEŞ
  6. Newep

https://www.sinerji.gen.tr/evga-clc-rgb-240-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-41790?utm_campaign=cpcSmart&gclid=EAIaIQobChMIur_Q6ICT9gIVAp3VCh1p5AWIEAQYBSABEgIoqfD_BwE Herkese iyi forumlar evga sıvı sogutma hakkında tecrübesi olan varmı Ryzen 5800x işlemcim için alıcam yardımcı olur musunuz
  7. Newep

Yardım Gamepower Skadi 240mm monte edilen plakalık

Elinde Gamepower Skadi 240mm sogutucunun anakart arkasına monte edilen plaka varmıdır acaba ?
  8. Newep

120gb SSD mi 1tb HDD mi

SORUSU BİLE SORULMAZ SSD KESİNLİKLE
  9. Newep

yamaxstore güvenilir mi ?

yamaxstore güvenilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim alışveriş yapıcam tesekkurler
  10. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

yeterli olacagını bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda çok ses cıkardıgına sahıt oldum o sogutucunun o nedenle onu hıc dusunmedım
  11. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

bunu bende takipteyimde 2000 lira cok gelır suan cogu kısı memnun kotu yorum almadım bu sogutucudan 1645185802 3 5 ay sonra sorun cıkarsın ıstemıyoru o nedenle corsair cok daha yakın gelıyor 1645185842 sanırım bende onu tercih edicem tesekkurler ilginize
  12. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

onu bende dusunmustum de corsair ile bunun arasında kalmıstım 1645178377 birde benim kasaya sıgacagından emın degılım 1645178511
  13. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

öyle mi dersiniz bilemedim gerçekten 1645177633 kullandınız mı siz ?
  14. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

bu markayı ilk defa duydum desem
  15. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

beklentimi karsılar mı emin değilim
  16. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

RYZEN 7 5800X ASUS TUF GAMING X570 PLUS https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-215-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48657/ OLABİLDİĞİNCE SESSİZ VE PERFORMANSLI BİR SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
  17. Newep

FP ÜRÜNÜ KLAVYE ÖNERİ

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-philips-g605-momentum-spk8605-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1253559451.html şu ürüne ne dersiniz acaba kullanmadım hiç
  18. Newep

FP ÜRÜNÜ KLAVYE ÖNERİ

Gamepower dusunmuyorum kesınlıkle W tusu basmıyor ayar etti beni
  19. Newep

FP ÜRÜNÜ KLAVYE ÖNERİ

FİYAT PERFORMANS KLAVYE ARIYORUM BÜTCEM : 200 - 400 TL
  20. Newep

STEAM PUBG SMOKE İÇİNDE FPS DROP

1639476083 Ne yapacağımı şaşırdım ama bu fps drop sadece Pubgde oluyor :/
Geri