FP ÜRÜNÜ KLAVYE ÖNERİ

Newep

80+
Reaksiyon skoru
18
FİYAT PERFORMANS KLAVYE ARIYORUM BÜTCEM : 200 - 400 TL

n11.com’dan Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla!

Gamepower dusunmuyorum kesınlıkle W tusu basmıyor ayar etti beni

Gamepower dusunmuyorum kesınlıkle W tusu basmıyor ayar etti beni
Başka önerim yok hocam o zaman. Rapmage, philips var.
Rush gibi markalarda varda. Hiç kullanmadım bilemiyorum.

Bu aralıkta alıcağın birşeyde çok fazla kriter bekleme bence çünkü yok cidden. 2.el ya da bütçeni arttırmaya bakmalısın.

Bendede eskiden gamepower warlock compact vardı sürekli wsu bozuluyordu artık bu klavyedeyim https://www.n11.com/urun/gamenote-k...ekanik-oyuncu-klavye-1688472?magaza=parelsoft 3-4 aydır kullanıyorum memnunum w tuşunda bozulma olmadı.
Bu fiyat bandından arkadaşın attığı alıanbilir onun haricindeki mekanikler kalitesiz, kaliteli bir membran daha iyi olacaktır onlar için önerim; CoolerMaster mk110, Hyperx Alloy Core
Bende alloy core almayı düşünüyorum alırsam deneyimlerimi aktarırım.

İtopya da indirim var ona bakın isterseniz.

n11.com’dan Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla!

Philips'in SPK8404 modelini almıştım. 7 ay falan kullandım. Ciddi sıkıntıları var. Birincisi bir tuşa basılı tutmadığım halde o tuştan art arda 6 7 tane basabiliyor. Bir metin yazarken sürekli düzeltiyorum. Ve her tuşta var bu problem. İkincisi ise D tuşum sürekli tekliyor, çoğu zaman çalışmıyordu. Cs oynarken bu yüzden 200 kere ölmüşümdür. Ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Sonuç olarak tavsiyem oyuncu ekipmanlarında daha uzman; Razer, Steelseries, logitech gibi firmalar tercih etmen. Oyuncu ekipmanları için bugün bir video gelecek hatta kanalda. İçerisinde klavye de muhtemelen olur.

Philips'in SPK8404 modelini almıştım. 7 ay falan kullandım. Ciddi sıkıntıları var. Birincisi bir tuşa basılı tutmadığım halde o tuştan art arda 6 7 tane basabiliyor. Bir metin yazarken sürekli düzeltiyorum. Ve her tuşta var bu problem. İkincisi ise D tuşum sürekli tekliyor, çoğu zaman çalışmıyordu. Cs oynarken bu yüzden 200 kere ölmüşümdür. Ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Sonuç olarak tavsiyem oyuncu ekipmanlarında daha uzman; Razer, Steelseries, logitech gibi firmalar tercih etmen. Oyuncu ekipmanları için bugün bir video gelecek hatta kanalda. İçerisinde klavye de muhtemelen olur.
400tl ye yok ki markalı olsa işte. Ama belki bugün ki videoda olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri