Başka önerim yok hocam o zaman. Rapmage, philips var.Gamepower dusunmuyorum kesınlıkle W tusu basmıyor ayar etti beni
Bendede eskiden gamepower warlock compact vardı sürekli wsu bozuluyordu artık bu klavyedeyim https://www.n11.com/urun/gamenote-k...ekanik-oyuncu-klavye-1688472?magaza=parelsoft 3-4 aydır kullanıyorum memnunum w tuşunda bozulma olmadı.FİYAT PERFORMANS KLAVYE ARIYORUM BÜTCEM : 200 - 400 TL
Bu fiyat bandından arkadaşın attığı alıanbilir onun haricindeki mekanikler kalitesiz, kaliteli bir membran daha iyi olacaktır onlar için önerim; CoolerMaster mk110, Hyperx Alloy CoreBendede eskiden gamepower warlock compact vardı sürekli wsu bozuluyordu artık bu klavyedeyim https://www.n11.com/urun/gamenote-k...ekanik-oyuncu-klavye-1688472?magaza=parelsoft 3-4 aydır kullanıyorum memnunum w tuşunda bozulma olmadı.
Philips'in SPK8404 modelini almıştım. 7 ay falan kullandım. Ciddi sıkıntıları var. Birincisi bir tuşa basılı tutmadığım halde o tuştan art arda 6 7 tane basabiliyor. Bir metin yazarken sürekli düzeltiyorum. Ve her tuşta var bu problem. İkincisi ise D tuşum sürekli tekliyor, çoğu zaman çalışmıyordu. Cs oynarken bu yüzden 200 kere ölmüşümdür. Ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Sonuç olarak tavsiyem oyuncu ekipmanlarında daha uzman; Razer, Steelseries, logitech gibi firmalar tercih etmen. Oyuncu ekipmanları için bugün bir video gelecek hatta kanalda. İçerisinde klavye de muhtemelen olur.n11.com’dan Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla!
![]()
Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.394,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
400tl ye yok ki markalı olsa işte. Ama belki bugün ki videoda olur.Philips'in SPK8404 modelini almıştım. 7 ay falan kullandım. Ciddi sıkıntıları var. Birincisi bir tuşa basılı tutmadığım halde o tuştan art arda 6 7 tane basabiliyor. Bir metin yazarken sürekli düzeltiyorum. Ve her tuşta var bu problem. İkincisi ise D tuşum sürekli tekliyor, çoğu zaman çalışmıyordu. Cs oynarken bu yüzden 200 kere ölmüşümdür. Ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Sonuç olarak tavsiyem oyuncu ekipmanlarında daha uzman; Razer, Steelseries, logitech gibi firmalar tercih etmen. Oyuncu ekipmanları için bugün bir video gelecek hatta kanalda. İçerisinde klavye de muhtemelen olur.
İtopya'da şu an 600 TL'ye bu ürün var;400tl ye yok ki markalı olsa işte. Ama belki bugün ki videoda olur.