Arama sonuçları: *

1. D

DirecX9 hatası Sorunu

directX12 gitmiyo demi sadece direct 9 da kuruluyo yani hem direct 9 hemde direct 12 olmuş oluyor demi
  2. D

DirecX9 hatası Sorunu

acaba link atarmısınız indirme linki nereden iniyor bilmiyorumda
  3. D

DirecX9 hatası Sorunu

açmıyo directx9 diyor 1638897016 bende direcx12 deişmemesini istiyorum bunun yazılımı varmı acaba yani direct 12 bu dönemim oyunları hep deişirse dierlerinide oyniyamam
  4. D

DirecX9 hatası Sorunu

beyler ben gta san andreas samp oynamak istiyorum ama directx9 da yüklemek istemiyorum 12 kalsın istiyorum ama bütün direct ler oluyomu indirmesi varmıdır
  5. D

Cümlenin Ögeleri Yardım Edin

bunuda dinlemiştimde dediğim şu ne kadar dinlersem dinliyim aklıma kazıyamıyorum zeki arkadaşımda yokki yaptırayım yapsam full hatalı çıkcak hoca 0 bascak
  6. D

ama yapamıyorum sıkıntı orda bugünde dinledim yapmaya çalıştım tık yok yapamıyorum nedensizce çalışsamda yapamıyorum çalışmasamda
  7. D

ben dinledim dün okuldan gelir gelmez edebiyatla pek alakam yokda ondan yapamıyorum beceremiyorum edebiyatı bi türlü
  8. D

bu konudan anlayan varmı pazartewsi günü sonda yardım edebilirmisiniz lütfen cümlenin ögelerine ayırmam lazım metni ama ben bu konuyu bilmiyorum performans ödevi ayrıca
Top Bottom