İndirmeye gerek yok. Oyunu açacak zaten.beyler ben gta san andreas samp oynamak istiyorum ama directx9 da yüklemek istemiyorum 12 kalsın istiyorum ama bütün direct ler oluyomu indirmesi varmıdır
açmıyo directx9 diyorİndirmeye gerek yok. Oyunu açacak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DirectX sürümü yüklenen bir şey değil.
bende direcx12 deişmemesini istiyorum bunun yazılımı varmı acaba yani direct 12 bu dönemim oyunları hep deişirse dierlerinide oyniyamamİndirmeye gerek yok. Oyunu açacak zaten.
DirectX sürümü yüklenen bir şey değil.
DirectX Runtime indirir misiniz?açmıyo directx9 diyor
bende direcx12 deişmemesini istiyorum bunun yazılımı varmı acaba yani direct 12 bu dönemim oyunları hep deişirse dierlerinide oyniyamam
acaba link atarmısınız indirme linki nereden iniyor bilmiyorumdaSistemde hem dx12 hem dx9 yüklü olabilir. Uygulama hangisi gerekli ise ondan çalıştırır. Dx 9 yüklerden dx12 silinmez.
directx 9 gezginler yaz indir sistem 64bitse 64 indiracaba link atarmısınız indirme linki nereden iniyor bilmiyorumda
directX12 gitmiyo demi sadece direct 9 da kuruluyo yani hem direct 9 hemde direct 12 olmuş oluyor demidirectx 9 gezginler yaz indir sistem 64bitse 64 indir
gitmez 12directX12 gitmiyo demi sadece direct 9 da kuruluyo yani hem direct 9 hemde direct 12 olmuş oluyor demi