Arama sonuçları: *

1. A

Mouse tekerlek sorunu

bende bi farklı bi sorun vardı sallayınca veya döndürünce tekerleğin ağırlığını hissediyordum sağa sola çarpıyo böyle tam yerine oturmamış bir şey kırılmış gibi hissettiriyo bazen düzeliyo bazen tekrar bozuluyo bunun için ben ne yapabilirim beyler garantiye fln vermekle hiç uğraşamam küçük bi...
  2. A

Kim bu "İdare" dedikleri?

eğer yurtta fln kalıyorsan en çok uğradığın yer orası müdürü 2-3 kere müdür yardımcısını 5-10 kere hergün de idareciyi görüyorum müdür yardımcısına çok yakın olamazsın ama çoğu şeyi idareciyle halledersin izin almak için veya bir şey yaptın mı direkt idare
  3. A

lost ark erkenden indirme

anladım teşekkürler
  4. A

oyun kaç GB bu arada bide şey oyun içi fln indirme var mı
  5. A

beyler şuan lost arkı satın almadım fakat ön yüklenebilir yazıyoşuan veya istediğim zaman oyunu indirebiliyor muyum cuma günü açıldığında inmiş hazır bir şekilde olması için
  6. A

Steam indirimlerinde alınabilecek oyun önerisi

ultimate alırsam çok fazla arabaya fln sahip olup sıkılırsın fln diyenler var normal alıp kasmak daha mantıklı değil mi
  7. A

Steam indirimlerinde alınabilecek oyun önerisi

birkaç tane oyun almak istiyorum da çok güzel oyun bulamadım çok şuan bi forza horizon 4 almak istiyorum şuanda alınır mı bu oyun güncelleme fln geliyo mu aktif oyuncu sayısı hala var mı eskisi kadar bide başka hangi oyunları önerirsiniz çok pahalı olmayan
  8. A

arkadaş bu virüs mü?

telefonun kendi güvenlik uygulamasındakini yapmıştım yok bir şey çıkmadı
  9. A

arkadaş bu virüs mü?

çok fazla APK uygulama sildim bazı indirme dosyaları fln duruyordur onları da siliim bari
  10. A

arkadaş bu virüs mü?

reis şey baktım da hala duruyo telefonu yeniden başlatmıştım yok yani bir şey yaptığımda yok mesela bunun içerisine Twitch nimo yputube gibi canlı yayınlar giriyor mu orada baya canlı yayın fln da izlemiştim böyle uygulamadan çıkınca bile devam ediyodu yayın belki o olabilir mi şuan pil...
  11. A

arkadaş bu virüs mü?

ama çok fazla şarjımı yemiş niye bu kadar fazla ki
  12. A

arkadaş bu virüs mü?

apk dosyaları veya ne bilim film fln indirmiştim internetten onlar olabilir mi
  13. A

arkadaş bu virüs mü?

anlamadım arkadaşıma sordum onda böyle bir şey yok telefonun şarjı çok hızlı bitiyo kontrol ediyim dedim böyle bir şey buldum bu nedir?
  14. A

adaptörüm yanımda yok

sadece kablom var Xiaomi mi note 10 evde Samsung ve iPhone adaptörler var sizce hangisine takıyım
  15. A

telefon şarj aletini unuttum

yanlış depilse kablonun ucu aldık iPhone adaptöre mi takıyım yoksa Samsung adaptöre mi
  16. A

telefon şarj aletini unuttum

adaptörü şuan ulaşamaıcağım bi uzaklıkta geri dönüp alamam cihaz xiaomi 2-3 yıl çnce almıştım eski USB grişlilerinden değil hızlı şarj özelliği vardı adaptörün hafta sonuna kadar idare etmem lazım tek kablo alırsam bi şekilde telefona uygun kablo bulup iPhone Samsung adaptöre takarsan bi sorun...
  17. A

sevgiliyle beraber oynanılacak oyunlar

güzel bedava oyun önerileriniz varsa sevinirim hem Android hem iosta olan
  18. A

mi earbuds tekini kaybettim

selam 2 yıldır kullandığım kulaklığın sağ kulaklığı kayboldu sadece solu kullanabiliyorum sadece sağ kulaklığı alabileceğim bir link veya alırsam birbirine bağlayabilirmiyim eminseydiniz söyleyin boşuna para harcamak istemiyorum
  19. A

2 ay önceki dosyayı kurtarma

2 ay önce format atmıştım sizce dosyayı kurtarabilir miyim? nasıl hangi programla kurtarabilirim?
  20. A

format sonrası dosya kurtarma

Minecraft'ta save dosyam vardı 2-3 ay önce oynadığım 2 ay önce format atmıştım ama sadece c ye o yüzden appdata dosyası da silindi onu tekrar almam lazım nasıl kurtarabilirim
Geri