Mouse tekerlek sorunu

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,028
Merhaba hayırlı geceler, Razer Deathadder Essential mouse aldım kısa denebilecek bir süredir kullanıyorum ama bazen mouse tekerleğini aşağı kaydırırken yukarı da kaydırıyor kendiliğinden bu neden oluyordur, ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Programı varsa indirip güncelleyin düzelmezse de değişim isteyin.

Merhaba hayırlı geceler, Razer Deathadder Essential mouse aldım kısa denebilecek bir süredir kullanıyorum ama bazen mouse tekerleğini aşağı kaydırırken yukarı da kaydırıyor kendiliğinden bu neden oluyordur, ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aynı sorun bende de vardı.
Steelseries’de. Garantiye gönderin direk.
Genellikle değiştirirler.

Tekerleği yukarı çevirdiğinizde siz fark etmeden aşağıya çevirdiğiniz oluyor bende de oluyordu Allah Allah nasıl oluyor la bu derken fark ettim bunu. Tekerleği bir çevirme tıpkı olmadan bir bölgesine geldiğinde direk aşağı ve yukarı kaydırabiliyor fare. Bizimde şansımıza ters yöne çıkarıyor veya indiriyor. Eğer fareyi yavaş yavaş indirdiği de sen yukarı gram oynatmadan tekrar oluyorsa hiç düşünmeden garantiden yenisini iste.

bende bi farklı bi sorun vardı sallayınca veya döndürünce tekerleğin ağırlığını hissediyordum sağa sola çarpıyo böyle tam yerine oturmamış bir şey kırılmış gibi hissettiriyo bazen düzeliyo bazen tekrar bozuluyo bunun için ben ne yapabilirim beyler garantiye fln vermekle hiç uğraşamam küçük bi problem ztn

Bir süre daha devam ederse öyle yapmayı planlıyorum ama değişim süresi bitmiştir büyük ihtimal.
Post automatically merged:

Zaten yazılımı kendini güncelliyor otomatik, güncelleme gelirse.
Gönderdim evet ürün bozuk demişler ama elimizde yok aldığınız yere başvurun demişler. Onun içinde imzalı kağıt yollamışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,568
Üyeler
191,125
Son üye
omrumdemeona
Geri