Arama sonuçları: *

1. I

bu internet sağlayıcıları nasıl iyi mi?

Valla hocam 2 gün oldu gıbır nete geçeli akşamları hız problemi çok oluyo stabil değerler alamıyorum altyapım fiber olduğu halde siz düşünün pişman oldum geçtiğime
  2. I

İnternet Sağlayıcımı Değiştiricem

Hocam ben netspeed kullanıcısıyım eğer sormak istediğiniz bir soru olursa özelden sorabilirsiniz
  3. I

NetSpeed' e Zam Geldi! 35Mbps 149₺/100Mbps 159₺ Oldu!

Comnete zam gelir mi arkadaşlar veya hizmeti nasıldır bir bilginiz var mı ?
  4. I

Ev için internet önerisi

Selamun aleykum hocam. NetSpeed firmasinin internetini kullanıyorum 100mbps fiber. 5 - 6 aya yakın bir süredir kullanmaktayım. Bu kullandığım süreç icerisinde ne bir kopma nede hız düşmesi yaşamadım. Hiç bir problem ile karşılaşmadığım içinde müşteri hizmetlerini hiç kullanmadım. Eğer sorunuz...
  5. I

Yardım Gıbırnete Geçilir Mi?

Netspeed Firmasını öneririm kullanıyorum gayet memmunum.Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
  6. I

Netspeed, Gıbırnet, Comnet kullananlar yorum yapabilir mi?

Başvuru sırasında müşteri hizmetlerine söylüyorsunuz.
  7. I

Şehirden şehire ve altyapı kalitesine göre değişiklik gösterebiliyor değerler.
  8. I

Hocam dikkatlice okuduysanız yazdığımı sunucu yoğunluğuna göre degişiyor diyorum. Gidip sana 50 aliyorum desem sen baglatıcaksın sonra 70-80ms alıcaksın buraya gelip hani o 50 ms nerede diyeceksin. Bir şeyleri yazarken mantık çerçevesi içerisinde yazın lütfen.
  9. I

100mbps fiber paketi benim. Kayseride yaşıyorum. 94 down 8 up veriyorlar. Cs go da sunucu yoğunlugan gore 35 ile 80 arası ping değerleri. 5 aydır kullanıyorum ne bir hız düşmesi nede bir bağlantı kopması yaşamadım. Bu yüzdende müşteri hizmetlerine işim düşmedi. Başvuru sırasında fazlasıyla...
  10. I

Hocam sanmıyorum ki kimse kendi çıkarı için tavsiyede bulunuyor. tabii ki indirim kodu paylaşınca kendi çıkarına oluyor fakat istedigi kadar indirimli kullansın internetin performansı kötü olduğu sürece kendi düşüncem reklamını yapmamın bir mantiğı yok kullandığım iss nin.Ben netspeed kullanıyorum...
  11. I

İnternet İçin Hangi Firmayi Tercih Etmeliyim

Netspeed tercih edebilirsiniz hocam. Ben kullaniyorum gayet memmunum. Kullandigim paket 100mbps fiber paketi . Arkadaşını getir kampanyası ile 12 ay boyunca her faturada 10 tl indirim olacak şekilde kullanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim. KOD : EXQ91I
  12. I

Öneri TURKNETTEN NETSPEEDE GEÇMELİSİNİZ

Hayırlı olsun hocam
  13. I

İnternet Sağlayıcı Önerileri

Hocam herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Modemide kendileri veriyor herhangi bir ücret odemiyorsunuz. Benim davet kodumu kullanırsanızda 134 tl olan faturanız 124 tl ye düşecektir. KOD: EXQ91I
  14. I

İnternet Sağlayıcı Önerileri

hocam netspeed kullanıcısıyım 100mbps fiber. 5 aya yaklaştı aboneliğim şu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım. Hız düşmesi, bağlantı sorunu vb. hiç bir sorun olmadı. Oyunlardada ping değerleri gayet iyi. Sormak istediğiniz bir soru olursa bilgim olduğunca cevaplamak isterim. Eğer Netspeed...
  15. I

Steam kart düşüren uygulamalar.

Hesabinizi baglayamıyorsaniz bu cozum olacaktır ben bu şekilde çozdum
  16. I

Şifrelenmiş .sll dosyası ?

Size kalmış bir şey kullanın bir şey olmaz diyemem.
  17. I

Öneri milenicom mu netspeed mi daha stabil ve müşteri hizmetleri iyi

L degil hocam ı harfi büyük "I" KOD = EXQ91I
  18. I

Şifrelenmiş .sll dosyası ?

sll decrypt diye bir araç var bunu internet üzerinden indirin daha sonra indirdiğiniz bu aracı düzenlemek istediginiz dosyanin bulunduğu konuma atın. Düzenlemk istediginiz dosyayı bu aracın üstüne sürükleyin işlem tamamlanacaktır. Daha sonra dosyaya notpad ile açabilirsiniz.
  19. I

İnternet sağlayıcı önerisi

4.5 aydir netspeed kullaniyorum gayet memmunum. Hızı, oyunlardaki ping değerleri vs. Cok iyi. Şu zamana kadarda herhangi bir baglanti problemi hiz düşmesi yaşamadım. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. 12 ay boyunca her faturanızda 10 tl indirimli kullanmak istersenizde davet kodumu kullanarak...
  20. I

Öneri Yeni İnternet Sağlayıcısı Öneriisii

Hocam bunu bi musteri hizmetlerini arayip gorusmeniz daha dogru olur cunku bazen binadan kaynakli bazende santral kaynaklu olabiliyor.
Top Bottom