Neler Yeni

İnternet İçin Hangi Firmayi Tercih Etmeliyim

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için
20220729_124332.jpg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Turknet zam yapınca Netspeed e geçtim aynı hız ve upload daha ucuza indirimle beraber 125 TL ödüyorum 100 mbit için
düşünürsen kampanya kodum LRS7H5 bu kod ile 1 yıl boyunca aylık 10 tl indirim alabilirsin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
Türk Telekom veya Vodafone olabilir 50Mbps hızda bir paket bu altyapı için iyi olur.

Netspeed, Türknet ve benzeri firmalara bulaşanlar çok değil bi 6 ay sonra pişman olmaya başlarlar 😀

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Türk Telekom veya Vodafone olabilir 50Mbps hızda bir paket bu altyapı için iyi olur.

Netspeed, Türknet ve benzeri firmalara bulaşanlar çok değil bi 6 ay sonra pişman olmaya başlarlar 😀
Kral 2 senedir Türknet Kullanıyorum. Bir kere bile pişman olmadım. Altyapı ile alakalı o. Türk Telekom kullandım öncesinde 3 seneye yakın. Çekmediğim çile kalmadı. Vodafone aşırı leş. Pingleri aşırı yüksek. Türknet fiyat artışı nedeniyle değiştireceğim ben de.

Farex

80+ Silver
Kablonet altyapını sorgula eğer varsa ona geç yoksa millenicom öneririm millet netspeed diyor fakat millenicom daha iyi.

vhacii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
talha
İlgilendiği Kategoriler
oyun, hata, öneri
Instagram
vhacii
Steam
vhacii
Twitter
vhacii
Discord
vhacii#3004
Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
şiddetle altyapıya göre karar vermeni öneririm testini yaptığın altyapı turknet ve turknet gayet iyi şuanda son yapılan zam haricinde. Eğer altyapın kötü değilse turktelekom ve superonline da öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Cem Koç

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
şiddetle altyapıya göre karar vermeni öneririm testini yaptığın altyapı turknet ve turknet gayet iyi şuanda son yapılan zam haricinde. Eğer altyapın kötü değilse turktelekom ve superonline da öneririm.
türktelekom istemiyorum bana güvensizlik veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
türktelekom istemiyorum bana güvensizlik veriyor
Netspeed tercih edebilirsiniz hocam. Ben kullaniyorum gayet memmunum. Kullandigim paket 100mbps fiber paketi . Arkadaşını getir kampanyası ile 12 ay boyunca her faturada 10 tl indirim olacak şekilde kullanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim. KOD : EXQ91I

Top Bottom