Turkcell Superonline ya da Kablonet altyapısı varsa onlara da bakabilirsin.Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
Türk Telekom veya Vodafone olabilir 50Mbps hızda bir paket bu altyapı için iyi olur.Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
Kral 2 senedir Türknet Kullanıyorum. Bir kere bile pişman olmadım. Altyapı ile alakalı o. Türk Telekom kullandım öncesinde 3 seneye yakın. Çekmediğim çile kalmadı. Vodafone aşırı leş. Pingleri aşırı yüksek. Türknet fiyat artışı nedeniyle değiştireceğim ben de.Türk Telekom veya Vodafone olabilir 50Mbps hızda bir paket bu altyapı için iyi olur.
Netspeed, Türknet ve benzeri firmalara bulaşanlar çok değil bi 6 ay sonra pişman olmaya başlarlar
şiddetle altyapıya göre karar vermeni öneririm testini yaptığın altyapı turknet ve turknet gayet iyi şuanda son yapılan zam haricinde. Eğer altyapın kötü değilse turktelekom ve superonline da öneririm.Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
turkcell superonlineMerhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için Alıntıyı görüntüle
türktelekom istemiyorum bana güvensizlik veriyorşiddetle altyapıya göre karar vermeni öneririm testini yaptığın altyapı turknet ve turknet gayet iyi şuanda son yapılan zam haricinde. Eğer altyapın kötü değilse turktelekom ve superonline da öneririm.
Netspeed tercih edebilirsiniz hocam. Ben kullaniyorum gayet memmunum. Kullandigim paket 100mbps fiber paketi . Arkadaşını getir kampanyası ile 12 ay boyunca her faturada 10 tl indirim olacak şekilde kullanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim. KOD : EXQ91Itürktelekom istemiyorum bana güvensizlik veriyor