Neler Yeni

Fiber İnternet Mücadelesi: İmkânsızı Başarmak! 4 Aylık Serüven!

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emircan Sivri
Halihazırda uğraşmak iyidir fakat bölge proje alanında değilse ne yaparsan yap boş bizzati deneyimledim. TT müdürlüğüne gittim bana bölgeniz 2024 yılı için proje alanımızda değil 2025 içinde şuan bir karar çıkmadı fakat sizin bölge 2025'dede proje alanında olmayabilir dedi önceliğimiz deprem bölgeleri ve yeni binalar denildi.
Ağızlarındaki tek söz o başka bir şey değil yeni seneyi bekleyin gerekli çalışmaları yapıcaz tarzında sözler sürekli ben agustosun ortasından itibaren ugraşıyorum sonunda halledebilidim cidden peşine düş gerekirse haftada 1-2 git ugraş desinlerki bundan kurtulamıcaz yapalım en azından ve onlara şu sihirli sözü söyle aboneniz olmayıp sizin aboneniz olmak isteyen bir çok kişi var bölgemde ben dahil en az 10-15 kişi de ve sonucu gör.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım hocam baktım da benim sorduğum kabloları getirdikten sonra ki işlemleri merak ediyorum birde ortalama kaç günde çekildiğini
Kablo 12 kasımda çekildi kutu ise 12 Aralık'ta takıldı kabloyu 2 günde çektiler sözde haftaya ekçi gelip kutuyu bağlayacaktı aradan tam 1 ay geçti geldi kutuyu taktı sinyali verdiler.
17 Aralık dün itibariyle bende kullanıma başladım.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Emre
Ağızlarındaki tek söz o başka bir şey değil yeni seneyi bekleyin gerekli çalışmaları yapıcaz tarzında sözler sürekli ben agustosun ortasından itibaren ugraşıyorum sonunda halledebilidim cidden peşine düş gerekirse haftada 1-2 git ugraş desinlerki bundan kurtulamıcaz yapalım en azından ve onlara şu sihirli sözü söyle aboneniz olmayıp sizin aboneniz olmak isteyen bir çok kişi var bölgemde ben dahil en az 10-15 kişi de ve sonucu gör.

Kablo 12 kasımda çekildi kutu ise 12 Aralık'ta takıldı kabloyu 2 günde çektiler sözde haftaya ekçi gelip kutuyu bağlayacaktı aradan tam 1 ay geçti geldi kutuyu taktı sinyali verdiler.
tamamdır hocam teşekkür ettim.

Dedim ama umurlarinda değil müdürlüğükteki insanlarında insan olması lazım insanın halinden anlaması lazım ama bizim müdürlükte o yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emircan Sivri
sen adamsın valla keşke bizim mahalledede böyle azimli biri olsa. ben olmicam o kişi :D
Yaparsın yeterki git ugraş

Dedim ama umurlarinda değil müdürlüğükteki insanlarında insan olması lazım insanın halinden anlaması lazım ama bizim müdürlükte o yok
Direkt bölge müdürüyle görüşmeye çalış sürekli arza yaşıyoruz vs falan bişeyler de.
Bak ben bugün gittim bi kutu baklava götürdüm adamlara o kadar çilemi çektiler vs ilgilendiler yarın öteki gün bir şey olursa yine onlara muhtacız sonuç olarak huylarına gitmemiz lazım

Yaparsın yeterki git ugraş

Direkt bölge müdürüyle görüşmeye çalış sürekli arza yaşıyoruz vs falan bişeyler de.
Bak ben bugün gittim bi kutu baklava götürdüm adamlara o kadar çilemi çektiler vs ilgilendiler yarın öteki gün bir şey olursa yine onlara muhtacız sonuç olarak huylarına gitmemiz lazım
Hocam huylarina gidilmiyorki suratsız meymenetsizler ;

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Kablo tv gpon üzerinden 1000mpbs hız veriyor 450tl civarı geliyor değer mi sizce 450 500tl civarı gelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emircan Sivri
Kablo tv gpon üzerinden 1000mpbs hız veriyor 450tl civarı geliyor değer mi sizce 450 500tl civarı gelecek
Dostum düşünmeden bağlat ben şuan mevcutta aylık 985 TL + 75 TL Kullanmadığım modem ücretinin kirasını ödüyorum
Kesinlikle düşünmeden bağlat hayat kaliten artıyor.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Dostum düşünmeden bağlat ben şuan mevcutta aylık 985 TL + 75 TL Kullanmadığım modem ücretinin kirasını ödüyorum
Kesinlikle düşünmeden bağlat hayat kaliten artıyor.
Şuan zaten kablonet 100mbps kullanıyorum taşınmayı bekliyorum taşınacağım evde gpon alt yapısı var eski kullanıcı + engelli indirimi ile 500e falan düşüyor makul fiyat bence de

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293