emircansivri
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Emircan Sivri
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağızlarındaki tek söz o başka bir şey değil yeni seneyi bekleyin gerekli çalışmaları yapıcaz tarzında sözler sürekli ben agustosun ortasından itibaren ugraşıyorum sonunda halledebilidim cidden peşine düş gerekirse haftada 1-2 git ugraş desinlerki bundan kurtulamıcaz yapalım en azından ve onlara şu sihirli sözü söyle aboneniz olmayıp sizin aboneniz olmak isteyen bir çok kişi var bölgemde ben dahil en az 10-15 kişi de ve sonucu gör.Halihazırda uğraşmak iyidir fakat bölge proje alanında değilse ne yaparsan yap boş bizzati deneyimledim. TT müdürlüğüne gittim bana bölgeniz 2024 yılı için proje alanımızda değil 2025 içinde şuan bir karar çıkmadı fakat sizin bölge 2025'dede proje alanında olmayabilir dedi önceliğimiz deprem bölgeleri ve yeni binalar denildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablo 12 kasımda çekildi kutu ise 12 Aralık'ta takıldı kabloyu 2 günde çektiler sözde haftaya ekçi gelip kutuyu bağlayacaktı aradan tam 1 ay geçti geldi kutuyu taktı sinyali verdiler.Baktım hocam baktım da benim sorduğum kabloları getirdikten sonra ki işlemleri merak ediyorum birde ortalama kaç günde çekildiğini
17 Aralık dün itibariyle bende kullanıma başladım.