Arama sonuçları: *

1. O

Yardım ASUS ZENFONE 5 HIZLI ŞARJ OLMUYOR.

Merhaba Asus zenfone 5 2018 (ze620kl) hızlı şarj özelliği var ama hızlı şarj yazması gerekirken sadece şarj oluyor yazıyor ve bu sadece görünürde böyle değil etkisi gerçekten var çok aşırı yavaş şarj oluyor şuan hızlı şarjda çok kısa bir sürede doluyordu adaptörden kabloyu çıkarıp takınca oluyor...
  2. O

Muhabbet kuşu azından sarı salya gelerek öldü

Vallahi çoktan gömdük. Öldükten yarım saat sonra falan
  3. O

Yok yok cin gibi maşallah hiçbirşeyi yok
  4. O

İnşallah
  5. O

Senin Allah belanı versin ******** oksijen israfı senin gibi mahlukatlar insan telefonunu kaybetse bile üzülüyor birde bu canlı bağlanıyorsun zamanla. 1640958629 Neşet Ertaş'ın bir şarkısında şu sözler vardı "Hayvandan doğanlar hayvan olurlar insandan doğanlar insan olurlar" bu sana küfürden...
  6. O

Sağol😞
  7. O

Bilmiyorum dışarıdan bulmuştuk çok tatlı şişko bişeydi ama yaşlı değildi normal yetkişkindi 1640900517 Bu dünyanın a.!k keşke bana bir şey olsaydıda ölmeseydi☹️
  8. O

Muhabbet kuşu daha yeni 20dk falan oldu öldü şöyle başladı. Hapşırık sesi gibi bir ses çıkarıyordu kanatlarını kartal gibi açmıştı kafesin kapısını açıp çıkardık koyduk kafesin üstüne kanatlarını açıp can çekişmeye başladı yavaş yavaş göçtü öbür dünyaya Allah kahretsin ki öldü. Neden yani neden...
  9. O

DOLAR DÜŞTÜ AMA FİYATLAR NEDEN İNMİYOR ?

Bu ürünlerde hiç bitmiyor maşallah
  10. O

Şu saate kadar düşüremedilermi arkadaşlarında yazdıkları şeylere bak bu süs resmen hiçbir fiyata yansımıyor.
  11. O

Aynen öyle göz boyama
  12. O

E ne işe yaradı hiçbir şey yapmasalardı daha iyiydi.
  13. O

Hoş gelmedim zaten hep burdaydım😔 1640100879 Tabi canım baktım şimdi sinerjiye maşallah sudan ucuz.
  14. O

Dolar çok güzel düştü ama hiçbir ürününde fiyatı inmedi bi tablet alacaktım 1100tl'ydi 2000oldu sonra 2100 dolar düşünce 2400 oldu anormal bir şekilde sonra 2200e düştü neden böyle oluyor fiyatlar düşmüyor ?
  15. O

Whatsapp'tan Bildirim Gelmiyor

Telefonun yazılım güncellemesi falan var mı ? Birde WhatsApp'a yeni özellikler geliyor güncellerken bozdular belkide
  16. O

Kasamdan garip sesler çıkıyor

İlgi istiyordur😁 power hakkın rahmetine kavuşuyor olabilir. Güç kaynağı hangi marka dandik birşeymi
  17. O

Bir filmi nasıl bulabilirim?

Mark zuckerberg şu an ağlıyor Google lens boşuna mı var diye.
  18. O

bilgisayar kafayı yedi,yardım.

Belki şimdi güncellediler geliştirme aşamasında olduğu için olabilir böyle şeyler ama sadece olabilir diyorum sen yinede araştırmaya devam et çünkü başka sorun çıkarsa bana sövme 😁
  19. O

Senin anakartmı gitti acaba ya da şu worm diye bi virüs varya o mu bulaştı acaba 1639346183 Reis daha yeni gördüm videoyu win11 yüklemişsin yeni çıktı zaten sorunlu olabilir. Belkide ondan kaynaklanıyor sorun.
  20. O

Aynısı telefonda olmuştu hiçbir uygulamayı açmadı tuhaf bir şekilde sürekli hata verdi sonra kamerası gök kuşağı gibi renkli çekmeye başladı bu süre sonrada gg oldu.
Top Bottom