Neler Yeni

Whatsapp'tan Bildirim Gelmiyor

İyi Forumlar.Birisinden Mesaj Geldiği Zaman Benim Kilit Ekranıma ve Normal Arayüze Düşmüyor.Karşı taraf Mesaj Attığında Tek Diş Olarak Gözüküyor Önceden İnternetin Açık Olduğu belli olsun diye Çift Diş olurdu şimdi Uygulamaya girdiğimde bildirim Vs geliyor Bunun Sebebi nedir?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Bendede 2-3 gün önce güncellemeden sonra olmuştu okundu bilgisi kapanmıştı gizlilik ayarlarından onu açtım sonra normal telefon ayarları uygulama bilgilerinden bildirim yönet kapanmış onu açtım sorunlarım düzeldi sizde de böyle olmuştur belki

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede 2-3 gün önce güncellemeden sonra olmuştu okundu bilgisi kapanmıştı gizlilik ayarlarından onu açtım sonra normal telefon ayarları uygulama bilgilerinden bildirim yönet kapanmış onu açtım sorunlarım düzeldi sizde de böyle olmuştur belki
Yok Hocam Kontrol ettim Hepsini Uygulama Verilerinde Sildim Fakat değişen Bişey olmadı.Whatsapp'dan Çıkalı 2DK oldu Hâlâ Çevrimiçi Gözüküyorum

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Yok Hocam Kontrol ettim Hepsini Uygulama Verilerinde Sildim Fakat değişen Bişey olmadı.Whatsapp'dan Çıkalı 2DK oldu Hâlâ Çevrimiçi Gözüküyorum
Bendede sizinki gibi benzer hatalar almıştım bildirim gelmiyordu anca Whatsapp içine girince anca mesaj gözüküyordu sonra dediklerimi yaptım düzeldi. öbür türlü maalesef bilemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede sizinki gibi benzer hatalar almıştım bildirim gelmiyordu anca Whatsapp içine girince anca mesaj gözüküyordu sonra dediklerimi yaptım düzeldi. öbür türlü maalesef bilemiyorum
Sağolun Hocam Sorun Yok WhatsApp'ı Bi önceki sürüme falan mı Çeksem?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Sağolun Hocam Sorun Yok WhatsApp'ı Bi önceki sürüme falan mı Çeksem?
yani denenebilir bende güncellemeden sonra olmuştu. yazışmaları yedekle sonra silip yükleyerekte deneyebilirsin aynı sorun var ise eski sürüm yüklersin

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Bildirim ayarlarını kontrol ettin mi baskan

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ayarlardan bildirimler ordan whatsapp'ın bildirimlerine izin ver'i kapatmış olabilirsin.

Osman0183

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Bey
Telefonun yazılım güncellemesi falan var mı ?
Birde WhatsApp'a yeni özellikler geliyor güncellerken bozdular belkide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,205
Üyeler
168,260
Son üye
Josephx06
Top Bottom