Arama sonuçları: *

• Users: Kyles
  • Order by date
  1. Kyles

0rpm Modu açık olmalımıdır?

ekran kartını soruyorsan evet 0 rpm modu açık olmalıdır fanların uzun ömürlü olması açısından, sistem ile gündelik işler yaptığında fanlar dönmez ama oyuna veya sistemini zorlayan bişey yaptığında fanlar devreye girer ekran kartını serin tutar
  2. Kyles

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

suan pronun stoğu var mı
  3. Kyles

Anker Q30 alınır mı?

Bencede bu fiyata daha iyi yok gibi alın direk memnun kalırsınız
  4. Kyles

Anker Q30 alınır mı?

ben 5-6 aydır kullanıyorum uygulamadan ayarları yapınca ses seviyesi gerçekten mükemmel oluyor ve rahat kulaklık, anc moduda çok güzel çalışıyor, gördüğüm sorun kulak padleri çabuk soyuluyor
  5. Kyles

🔥İndirim Harley Davidson Bot Feci İndirim (ateş emojisiz ateş indirim)

Motosiklet kullananlar için özellikle tavsiye edebiliceğim bot ama 2500 civarına cok düşüyor bekleyin ben hb den aldım orjinal geldi
  6. Kyles

Bendede tükendi yazıyo
  7. Kyles

Ben razer basilisk v2 kullanırken apex aldım bi sorun yaşamadım, basilisk baya büyük bi mouse elimede tam oturmasına ragmen ajazzda sorun yasamadım
  8. Kyles

Nasil yaptiniz hocam?
  9. Kyles

Yeni hesap acmama rağmen bu uyarıyı veriyor bilen var mı?
  10. Kyles

R5 7600 & 6800 XT SİSTEM KAÇ WATT KULLANIR?

700w veya üstü işinizi görür Ben sapphire rx6900xt nitro ve r5 5600 sistemi 750w psu kullanıyorum 1 yıldır bi sorun yaşamadım 700w psu yeterli olur size rx6800xt icin
  11. Kyles

Bu anakarta geçilir mi

Anakartınızı neden değiştirmek istiyorsunuz, işlemci hız aşırtmak veya birden fazla yüksek hıza sahip ssd'ye mi sahipsiniz? Düz bi kullanıcıysanız bence yeterli sizin için. Psu tam özelliklerini yazmamışsınız ama gold veya platinium yeterli korumaları olan bi psu gecmek sizin için gelecekte...
  12. Kyles

Çözüldü✓ 6600XT'den 2070'e geçilir mi?

Fps olarak kazandırdığı oran hemen hemen dlss ile aynı aslında düşük fps aldığın oyunlarda en azından kalitede açmanı öneririm, kalitede en azından görsel bozulma olmuyor. Ama dlss kadar kusursuzda yapmıyor tabi
  13. Kyles

Çözüldü✓ 6600XT'den 2070'e geçilir mi?

Dlss var diye %30-40 daha az performans almasını mı öneriyorsun? Ayrıca diğerindede fsr var
  14. Kyles

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Ben bi gamepadi aldım 720tl vergisiyle 1155tl falan yaptı direk onayladı 600tl krediyi sipariş gelince vericekmis ama Diger hesabımda 800tl kredi var onlada deniyim dedim yine ayni 720tl gamepad 1115tl tuttu sipariş geçtim %98 de kaldı vermedi anlamadım 800tl kredi olunca tutarı biraz...
  15. Kyles

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Benim xbox gamepadim var ama yedek olarak bunu almayı düşünüyorum söyle bi kupon var 600tl kredi iade diyor bu şimdi bi dahaki alısverisimde 600tl nakit gibi mi geciyor? süresi var mı? Daha iyi kullanabiliceğim kupon indirim vs var mıdır?
  16. Kyles

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Pardon düzenledim, 1736186761 1.5k daha bütcenizi çıkarabilirseniz size Ls2 challanger öneririm. Fp olarak baya güzel bi kask, koruma seviyesi bu bütcede güzel, vizör görüş acı ve kalitesi güzel, yazları için havalandırması cok güzel, hafif bi kask Eksi yanı yüksek hızlarda rüzgar vızıltısını...
  17. Kyles

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Exo 491 eski kaskım baya kullandım suan artcı kaskım olarak duruyor ortalama korumaya sahip ve bu bütçede günlük şehir içinde kullanabiliceğin en rahat kask diyebilirim diger kasklara göre aşırı rahat ve rüzgar vızıltısını iyi kesen bi kask
  18. Kyles

Çözüldü✓ 12k bütçe ile RTX 3080ti alınır mı? 15d yükte 70 derece ?

bazı kartlar rutubetli yerde çalıştığı için oksitlenmiş ,korozyonlu oluyor onun haricinde fanların çalışmasına ve hot spot derecesi içine sindiyse kaçırılmıcak fırsat, bu arada attığın ekran görüntüsündeki xfx merc rx6900xt'de baya iyimiş oyun için düşünüyorsanız 3080ti yerine düşünebilirsiniz...
  19. Kyles

🔥İndirim Razer Kaira X 1992₺

Xbox Series X|S için Kablolu Oyun Kulaklığı (TriForce 50mm Sürücü, HyperClear Kardioid Mikrofon, Dahili Kontroller, Çapraz Platform Uyumluluk) Mercury PC de kullanılır, kumaş pedli konforlu https://amzn.eu/d/ipldCox
  20. istanbul içi elden Sıfır Aula F75 arıyorum

İstanbul istanbul içi elden Sıfır Aula F75 arıyorum

Uygun fiyatlı tercihen beyaz aula f75 arıyorum istanbul içi
Top Bottom