Arama sonuçları: *

• Users: Kyles
  • Order by date
  1. Kyles

🔥İndirim Razer Barracuda X 3.778TL

hyperx cloud 2 wireless kullanıyorum bana pedleri çok sert geliyo onun yerine bu alınır mı konfor olarak nasıl
  2. Kyles

🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

Amazona girince sanal kartı geçersiz kart uyarısı veriyor illa fiziksel kart mı söylemeniz gerek
  3. Kyles

Evet daha iyi
  4. Kyles

Ben capsule 3 pro sipariş vermiştim geçen gün elime geçti ama sağ kulaklığı kutuda kafasına göre şarj alıyor kutuda anlamadım. Kutuyu şarj ediyorum iki kulaklıkta normal şarj alıyor ama kutuyu şarjdan çektikten bi kaç saat sonra bakıyorum sağ kulaklığın şarjı bitmiş kutuyu kapatıp açıyorum bu...
  5. Kyles

🔥 TTelekom Yıldızlı Günler 3GB 118TL 10Gb 154Tl -- 30+10gb sosyal medya 300tl.🔥

Indirim yapmıslar dün 300tl bugün 285tl'e düşmüş, diğer paketlerde öyle bence tt'e güven olmaz vodofone gecmek en mantıklısı
  6. Kyles

🔥 TTelekom Yıldızlı Günler 3GB 118TL 10Gb 154Tl -- 30+10gb sosyal medya 300tl.🔥

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/ALL 300tl olan paketemi geçmek daha mantıklı yoksa vodofone bu paketi daha mı mantıklı, hız ve uygulama içi hediye olarak vodofone daha iyi gibi duruyor çünkü
  7. Kyles

0 NS200 vs 2. EL MT25

170bin tl temiz kullanılmış mümkünse ilk sahibinden bi motor bulabilirsen tabi kaçırma ama eğer olduda sıkıntılı bi motor denk gelirse başın ciddi anlamda ağrır, benim arkadaşım 2.el 140bin e r25 almıştı 40k+ ve bloğu değişim görmüş bi motor servisten çıkamadı tamamen kullanıcıya bağlı bi durum...
  8. Kyles

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

üst makamlardaki insanları rahatsız eden hertürlü eylem işe yarıyordur, bende konu sahibine katılıyorum.
  9. Kyles

🔥İndirim 🔥🔥Samsung S24FE 8/256 N11 kuponu ile 25.858 TL🔥🔥

Bende s20fe kullanıyorum gecmeye deger mi bilemedim yoksa üstüne koyup iphone mu alsam
  10. Kyles

0rpm Modu açık olmalımıdır?

ekran kartını soruyorsan evet 0 rpm modu açık olmalıdır fanların uzun ömürlü olması açısından, sistem ile gündelik işler yaptığında fanlar dönmez ama oyuna veya sistemini zorlayan bişey yaptığında fanlar devreye girer ekran kartını serin tutar
  11. Kyles

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

suan pronun stoğu var mı
  12. Kyles

Anker Q30 alınır mı?

Bencede bu fiyata daha iyi yok gibi alın direk memnun kalırsınız
  13. Kyles

Anker Q30 alınır mı?

ben 5-6 aydır kullanıyorum uygulamadan ayarları yapınca ses seviyesi gerçekten mükemmel oluyor ve rahat kulaklık, anc moduda çok güzel çalışıyor, gördüğüm sorun kulak padleri çabuk soyuluyor
  14. Kyles

🔥İndirim Harley Davidson Bot Feci İndirim (ateş emojisiz ateş indirim)

Motosiklet kullananlar için özellikle tavsiye edebiliceğim bot ama 2500 civarına cok düşüyor bekleyin ben hb den aldım orjinal geldi
  15. Kyles

Ben razer basilisk v2 kullanırken apex aldım bi sorun yaşamadım, basilisk baya büyük bi mouse elimede tam oturmasına ragmen ajazzda sorun yasamadım
  16. Kyles

Yeni hesap acmama rağmen bu uyarıyı veriyor bilen var mı?
  17. Kyles

R5 7600 & 6800 XT SİSTEM KAÇ WATT KULLANIR?

700w veya üstü işinizi görür Ben sapphire rx6900xt nitro ve r5 5600 sistemi 750w psu kullanıyorum 1 yıldır bi sorun yaşamadım 700w psu yeterli olur size rx6800xt icin
  18. Kyles

Bu anakarta geçilir mi

Anakartınızı neden değiştirmek istiyorsunuz, işlemci hız aşırtmak veya birden fazla yüksek hıza sahip ssd'ye mi sahipsiniz? Düz bi kullanıcıysanız bence yeterli sizin için. Psu tam özelliklerini yazmamışsınız ama gold veya platinium yeterli korumaları olan bi psu gecmek sizin için gelecekte...
Geri