Avantajlı ürün olduğu için bu kuponu kullanamazsın.
sanada 2000tl kupon çıkmış vay beAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi benim ihtiyacım olmadığı için almadım orası ayrı konu.
Bende s20fe kullanıyorum gecmeye deger mi bilemedim yoksa üstüne koyup iphone mu alsamAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi benim ihtiyacım olmadığı için almadım orası ayrı konu. S20 FE ile devamke.
Siz indirim bekliyordunuz galiba aldınız mı hocambu linkteki mediamarkt satıcılı graphite rengini alırsanız kuponlar kısmından 25000 / 1500 indirimi var onu seçerek fiyatı uyguna getirebiliyorsunuz![]()
Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Graphite 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Graphite 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
gsmarena batarya testlerinde pili iyi gözüküyor.snapdragon olmayan androd cihazların pil performansı ve termal performansı hiç iyi değil
hayırlı olsunaldım hocam dün
Benim dikkatsizliğim kusura bakma -_-teşekkürler. konuda belirtmiştim zaten graphite rengi için geçerli diyesiz telefondan memnunmusunuz ne zamandır kullanıyorsunuz
aynen şifreni de alacak.Benim dikkatsizliğim kusura bakma -_-
Yeni aldım ben de daha 1 hafta yeni oldu.
Hız olarak gayet iyi. Kamera olarak da beğeniyorum.
Oyun oynarken biraz ısındığını fark ettim sadece.
AI özelliklerini kullanmak için Samsung hesabı gerekiyor. Samsung hesabı açarken de eğer hüküm koşul ve verilerinizi kullanma sözleşmelerini okursanız orada diyor ki kısacası telefonda ne yaparsan aynı veri bize de gelecek. Tüm özel fotoğraflar, şifreler, özel sesli, yazılı, görüntülü konuşmalar dahil, internet aramaların, girdiğin siteler... Aklına ne gelirse tüm verilerini toplayıp işleyeceğiz diyor.
Kısacası telefonu birlikte kullanacağız diyor.
Git bir göz at istersen.aynen şifreni de alacak.