🔥İndirim Samsung S24 8/256 34.999 TL

Samsung bazı ürünlerine dönem dönem agresif fiyatlandırma yapabiliyor. Zaten onu tartışmıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Hani 27-28e nerede düşmüş bir senede en düşük 33600 görmüş.
Bahsettiğim 128likmiş fakat gösterdiğin zaman dilimlerindeki agresif fiyatlandırmalarının bazısında yeni nesil yoktu. Bu sefer prime indirim haftası ve s25 var. Zaten s25'i de şu anda 39500'den satıyor amazon. Beklemek en mantıklısı.

Bahsettiğim 128likmiş fakat gösterdiğin zaman dilimlerindeki agresif fiyatlandırmalarının bazısında yeni nesil yoktu. Bu sefer prime indirim haftası ve s25 var. Zaten s25'i de şu anda 39500'den satıyor amazon. Beklemek en mantıklısı.
S25 e yönelmek daha mantıklı tabii ki androidde 8gb Ram'in pek geleceği yok zaten.

Öyle mi düşünüyorsunuz s24 fe arasında ne kadarlık fark var sizce
S24+ her açıdan daha iyi ama bütçenizi zorlayacaksa S24 FE de iyi telefondur, alınmaz diyemem. Ama S24 yerine kesinlikle S24+ alınmasını öneririm, ekran boyutu ve çözünürlüğü, batarya kapasitesi, hızlı şarjı vs. çok daha iyi ve ayrıca RAM olarak da 8 GB yerine 12 GB'e sahip 24+.

Arada sadece 3 bin TL fark var. 38 bin TL'ye satılıyor Hepsiburada üzerinden.

S24+ her açıdan daha iyi ama bütçenizi zorlayacaksa S24 FE de iyi telefondur, alınmaz diyemem. Ama S24 yerine kesinlikle S24+ alınmasını öneririm, ekran boyutu ve çözünürlüğü, batarya kapasitesi, hızlı şarjı vs. çok daha iyi ve ayrıca RAM olarak da 8 GB yerine 12 GB'e sahip 24+.

Arada sadece 3 bin TL fark var. 38 bin TL'ye satılıyor Hepsiburada üzerinden.
Saolasin bilgilendirme için s24 fe düşünüyordum ama s24+ a da bakabilirim bi dusuneyim bütçem ne kadar wderse az da bir indirime girerse mukemmel olur sen sindi s24+ al diyorsun dimi arada oyun oynuyorum beni idare eder mi

Geri