Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Samsung S24FE 8/256 N11 kuponu ile 25.858 TL🔥🔥

İgito

80+ Bronze
Benim dikkatsizliğim kusura bakma -_-
Yeni aldım ben de daha 1 hafta yeni oldu.
Hız olarak gayet iyi. Kamera olarak da beğeniyorum.
Oyun oynarken biraz ısındığını fark ettim sadece.

AI özelliklerini kullanmak için Samsung hesabı gerekiyor. Samsung hesabı açarken de eğer hüküm koşul ve verilerinizi kullanma sözleşmelerini okursanız orada diyor ki kısacası telefonda ne yaparsan aynı veri bize de gelecek. Tüm özel fotoğraflar, şifreler, özel sesli, yazılı, görüntülü konuşmalar dahil, internet aramaların, girdiğin siteler... Aklına ne gelirse tüm verilerini toplayıp işleyeceğiz diyor.
Kısacası telefonu birlikte kullanacağız diyor.
sen kaça aldın hocam telefonu birde depolamasi kac gb aldin?

İgito

80+ Bronze

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
pahaliya gelmis hocam keşke bu indirimle alsaydiniz neyse sizinkide hayırlı olsun 256 olmasi iyi olmus
Normal fiyatı daha fazla. 28000 civarı.
Bir de rengi mavi olunca biraz daha tuzlu oluyor.
Saydam olmayan kılıf takarsanız rengin önemi olmuyor pek tabi.

İgito

80+ Bronze
Normal fiyatı daha fazla. 28000 civarı.
Bir de rengi mavi olunca biraz daha tuzlu oluyor.
Saydam olmayan kılıf takarsanız rengin önemi olmuyor pek tabi.
şarj adaptörü ne kullanıyorsunuz peki hocam

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
şarj adaptörü ne kullanıyorsunuz peki hocam
General Mobile 18W şarj aletim var onunla şarj ediyorum. Samsungların şarj aletleri nedendir bilmiyorum ama çok kabuk bozuluyor. Çabuk dediğim 2 yıl falan.
Ama bu General Mobile'nin şarj aletini 6-7 yıldır kullanıyorum. Bayağı da cihaz şarj ettim ama hala bozulmadı.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Gökhan
General Mobile 18W şarj aletim var onunla şarj ediyorum. Samsungların şarj aletleri nedendir bilmiyorum ama çok kabuk bozuluyor. Çabuk dediğim 2 yıl falan.
Ama bu General Mobile'nin şarj aletini 6-7 yıldır kullanıyorum. Bayağı da cihaz şarj ettim ama hala bozulmadı.
daha önce hiç şarj aleti bozamadım samsung s3ten kalma şarj aletim halen çalışıyor ve ben s3ü 5 yıl kullandım az kullanmadım.
hayatımda ilk defa şarj aletini s9 ultra tabletim için aldım elimdeki 15 watt şarj aleti ile 3.5 saatte şarj oluyordu çünkü 45watt aldım 1.5 saate indi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cihazi kullandiniz mi hic
aslında adam haklı youtubede s24 exynos vs snapdragon videoları izlerseniz görürsünüz exynos 990 kadar berbat halde değil ama pil testinde fark var kesinlikle

Son düzenleme:

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
daha önce hiç şarj aleti bozamadım samsung s3ten kalma şarj aletim halen çalışıyor ve ben s3ü 5 yıl kullandım az kullanmadım.
hayatımda ilk defa şarj aletini s9 ultra tabletim için aldım elimdeki 15 watt şarj aleti ile 3.5 saatte şarj oluyordu çünkü 45watt aldım 1.5 saate indi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında adam haklı youtubede s24 exynos vs snapdragon videoları izlerseniz görürsünüz exynos 990 kadar berbat halde değil ama pil testinde fark var kesinlikle
Eskiden üretilen ürünler daha özenliydi bence. O yüzden bu kadar uzun dayanmış olabilir. Şimdi üretilen ürünleri birkaç yıl kullanıp bozulacak şekilde tasarlıyorlar ki sürekli almak mecburiyetinden kalalım. Kapitalizmin oyunları.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Gökhan
Eskiden üretilen ürünler daha özenliydi bence. O yüzden bu kadar uzun dayanmış olabilir. Şimdi üretilen ürünleri birkaç yıl kullanıp bozulacak şekilde tasarlıyorlar ki sürekli almak mecburiyetinden kalalım. Kapitalizmin oyunları.
dediğinizde çok haklısınız. ben artık aldığım bütün ürünlerin faturalarını çok iyi saklıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Top Bottom