Arama sonuçları: *

• Users: EfeM.
  • Order by date
  1. E

Antivirüs Gerekli Mi?

Bilgisayarıma antivirüs kurmak istiyorum. En küçük bir olayda bilgisayara bir şey oldumu diye çok korkarım. Güvenlik için bir antivirüs indireceğim. Ücretsiz sistemi yormayan güçlü bir antivirüs arıyorum. Önerileriniz neler ? Birde gerek var mı?
  2. E

SİSTEMİM BLUESTACKS FIFA MOBİLE KALDIRIRMI

İşlemci: İntel Core İ3 1115G4 2 ÇEKİRDEK Ekran Kartı: İntel UHD Graphichs Ram: 8 GB Pes 21 veya Fifa Mobile indirmeyi planlıyorum. Hangi oyun daha akıcı çalışır ve bluestacks kaldırırmı( başka emülatör önerebilirsiniz) ve ayarları nasıl olmalı. İyi Günler
  3. E

GM8 GO aşırı kasma sorunu

General Mobile GM8 GO telefonumda ana ekranda bile gezilmiyor. Telefon zaten performanssız 1 GB ram var. Bazen kendini durup dururken yeniden başlatıyor. Bunların hepsi bugün olmaya başladı. Çözüm nedir?
  4. E

DİRECTX KURMAK SORUN YARATIR MI

FIFA kurarken önüme DİRECTX yükleme ekranı geldi. Kurdum. FIFA da yüklendi. Ama yer sıkıntısı yarattığı için FIFA yı sildim. DİRECTX de silinir mi, silinmediyse driver sorunu vb. çıkartır mı?
  5. E

Öneri LAPTOPUM İÇİN FIFA ÖNERİSİ

Sistemim için hangi FIFA oyunu iyi olur? Sistemim: İşlemci: İntel Core i3 1115G4 11.Nesil Ekran Kartı: İntel UHD Graphichs Ram: 8 GB Marka: HP Önerileriniz nelerdir?
Top Bottom