Antivirüs Gerekli Mi?

EfeM.

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarıma antivirüs kurmak istiyorum. En küçük bir olayda bilgisayara bir şey oldumu diye çok korkarım. Güvenlik için bir antivirüs indireceğim. Ücretsiz sistemi yormayan güçlü bir antivirüs arıyorum. Önerileriniz neler ? Birde gerek var mı?

pcden anlıyorsan ve guvenilir siteden bir şey indireceksen gerek yok

silindi

Son düzenleme:
Ücretsizler tam olarak koruma sağlamaz aslında ücretliler de tam anlamıyla koruma sağlamaz ama ücretli oldukları için daha kapsamlı çalışan programlar. Ben eset kullanıyorum memnunum.

İşletim sistemini kurduktan, kurulumu yapıp özelleştirdikten sonra imajı'nı alıyorum. Bi sorun oldumu imajı yüklüyorum. Antivirüs programına gerek kalmıyor.

Bilgisayarıma antivirüs kurmak istiyorum. En küçük bir olayda bilgisayara bir şey oldumu diye çok korkarım. Güvenlik için bir antivirüs indireceğim. Ücretsiz sistemi yormayan güçlü bir antivirüs arıyorum. Önerileriniz neler ? Birde gerek var mı?
Gerekli elbette. Günlük pratik taramalar için Adwcleaner, düzenli ve detaylı kontrol adına da Kaspersky Security Cloud öneririm.

bence gerekli

İnternet bağlantın yoksa hiç gerekmez. Ama interenet kullanıyorsan, özellikle benim paylaşımlarımı kullanırken dikkat et. Hiç kimseye acımam. Bu demek oluyor ki, DA bile sakıncalı olabiliyor.

Geri