Kaspersky mi eset mi daha mantıklı ve iyi

tahay

80+
Reaksiyon skoru
83
Yeni laptop aldım ve antivirüs kurmak istiyorum Onceden Kaspersky en iyi antivirüs olarak biliyordum ama sanırım öyle değilmiş ne kurmami önerirsiniz ikisi dışında olabilir birde antivirüs programllari bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar öyle bir şey var mı

Yeni laptop aldım ve antivirüs kurmak istiyorum Onceden Kaspersky en iyi antivirüs olarak biliyordum ama sanırım öyle değilmiş ne kurmami önerirsiniz ikisi dışında olabilir birde antivirüs programllari bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar öyle bir şey var mı
İkiside Değil Bitdefender

ben ne zaman virus bulsam kaspersky indirir ucretsiz surumu bile olsa hemen hallederdim.

Kardeşim defenderi siliyorsun kvrt indiriyorsun virüs yersen açıyorsun change paramaters c d e f g h ğ elifbts seçiyorsun taratıyorsun bitiyor gidiyor erkek adam antivirüs kullanmaz KVRT zaten kurulumsuz çalışır online database update alır bedavadır oldu bitti

Bilinçli bir kullanıcının antivirüs ihtiyacı olmaz. Windows defenderden bile yeterli.
eskiden ben de öyle düşünüyordum ama uzun süredir siber güvenlikle ilgileniyorum girdiğiniz sitelerde açılan poop uplar bile yeterli oluyor virüs girmese bile izlenme ip adresi vb bilgilerin karşıya ulaşmasına neden oluyor. Bunun yerine bir antivirüs kesinlikle çok daha iyi

ha illa alıcam diyorsan
1- bitdefender
2- kaspersky
3- esetnod32

Be
Bence Norton daha iyi

eskiden ben de öyle düşünüyordum ama uzun süredir siber güvenlikle ilgileniyorum girdiğiniz sitelerde açılan poop uplar bile yeterli oluyor virüs girmese bile izlenme ip adresi vb bilgilerin karşıya ulaşmasına neden oluyor. Bunun yerine bir antivirüs kesinlikle çok daha iyi
Ublockorigin 😂🤣😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri