Windows ve Android için Kaspersky mi BitDefender mi?

Sizin tercihiniz hangisi olurdu?

• Bitdefender

Oylar: 0 0.0%
  • Kaspersky

Oylar: 4 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4

Alucardll

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar, hem Windows bilgisayarım hem de Android telefonum için antivirüs satın almayı düşünüyorum. Kaspersky ile BitDefender arasında kaldım. İkisi de güvenlik ve performans açısından iyi görünüyor ama hangisini almak daha mantıklı olur sizce?
Kullananların deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşırsanız sevinirim.

Adsız.webp

ben kaspersky kullanıyorum ve bugüne kadar sadece bir sıkıntı yaşadım.
İstersen anlatayım.
Ben çok fazla Torrent indiren bir insanım malum Türkiye ekonomisinde oyun almak birazcık zor açıkcası.
Her neyse ben yine ZattiriZort bir yerden torrent indirdim.Bilgisayar baya ağırlaştı.Sekme açamayacak hale geldim.Hemen genel tarama yaptım baktım Kaspersky bir şey bulamadı.Bende en son açılmış uygulamalara baktım tanımadığım bir isim vardı onu sildim ve kurtuldum ama kaspersky'nin onu görmemesi baya üzdü.
1757776885723.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında çoğu virüsü görmüştü

Merhaba arkadaşlar, hem Windows bilgisayarım hem de Android telefonum için antivirüs satın almayı düşünüyorum. Kaspersky ile BitDefender arasında kaldım. İkisi de güvenlik ve performans açısından iyi görünüyor ama hangisini almak daha mantıklı olur sizce?
Kullananların deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşırsanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Ikiside degil. Bilincli bir kullanicinin antiviruse ihtiyaci yok. Kaspersky kullandim ve inan sen sahte sitelere , viruslu linklere vs tiklamadigin surece bir farki yok windows ile. Suphe duydugun zaman malwarebytes indir ve kontrol sonra silip eskisi gibi windows kullan

ikiside kaliteli antivirüs ben kaspersky kullanıyorum

ben kaspersky kullanıyorum ve bugüne kadar sadece bir sıkıntı yaşadım.
İstersen anlatayım.
Ben çok fazla Torrent indiren bir insanım malum Türkiye ekonomisinde oyun almak birazcık zor açıkcası.
Her neyse ben yine ZattiriZort bir yerden torrent indirdim.Bilgisayar baya ağırlaştı.Sekme açamayacak hale geldim.Hemen genel tarama yaptım baktım Kaspersky bir şey bulamadı.Bende en son açılmış uygulamalara baktım tanımadığım bir isim vardı onu sildim ve kurtuldum ama kaspersky'nin onu görmemesi baya üzdü.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında çoğu virüsü görmüştü
Hocam, Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanıyordunuz: Free, Standard, Plus mı, Premium mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri