45-50k bütcem var 6-9 ay peşin fiyatına taksit yapıp almak istiyorum daha üstüne çıkamam bu bütcenin gta6 yı rahatça oynatıcak sistem istiyorum cs valorant...
Eski cihazını Satmasaydın bi çaresi olurduda şimdi zor iş işten geçmiş reisim belki bi çaresi felan vardır ama o çözüm yolu bende yok bilmiyorum aklıma hiç...
Ah
aha hem yaşıt hem adaş hemde durumlar aynı 🤣 reis bende ps4 ü ve excalibur g770 laptopumu satıp kasalı pc almayı düşünüyorum bi yandanda diyorumki heves...
Hocam nasıl oluyor 1tl klavye nasıl alıcam daha doğrusu almaya çalışıcam sitede bi kampanyaya tıklamammı lazım yoksa klavyeler bölümünde. Filtreleme...
Hocam sırf oyun içi alıtorsan laptop alma bende excalibur laptop var hem oyun oynarım hem ders çalışırım diyordum 4-5sene oldu alalı haala duruyor artık fps...
Hocam sıvı soğutmalı ve böyle psu lu bi sistem bulamazsın yapıştır al stoğu tüketme ama 1 haftaya bende alıcam
1778258429
Bide 7500x3d işlemci güzel ama...
Hocam i20 1.4mpı bende almak istiyorum inşallah temmuz ayında alıcam sence araba nasıl sen kullandığın için yorumlarını merak ediyorum ne kadar yakıyor...
Reisim beklerim sorun yok başka oyunlarda takılırım zaten çalışıyorum ara sıra pc yi açıyorum gta 6 yı örnek vermek amaçlı dedim sonuçta sağlam bi sistem...