kaan6262 isimli üyenin son içerikleri

1. K

1.5 Milyon Bütce Araba Önerisi

Sedan ne önerirsin temiz araba olucak çok temiz az km li değişen boya lokal hiç bişey olmicak 1780828214 4 kişiyiz ailede kardeşimi okula getir götür yapacam arada sırada tatile çıkıcam şehirler arası o kadar uzağa gitmeyi düşünmüyorum arabayla en fazla edirne istanbul
  2. K

1.5 Milyon Bütce Araba Önerisi

Arkadaşlar temmuz ayına doğru temiz güzel bi aile arabası almak istiyorum 1.5m bütcem var tertemiz araba olucak az km li benim düşündüğüm ve aralarında kaldığım araba modelleri: -hyundai i20 1.0 T-GDI- 1.4mpı 6k km de 1.460m TL - Opel Corsa-e GS 2025 model 6k km de 1.460m TL - Peugeot e-208 GT...
  3. K

Gaming Gen Hazir Sistem Alinir mi?

Al gitsin bu sistemi o kadar paran varsa yapıştır reis bekle hiç seni ömrünün sonuna kadar götürür daha ne istiyon
  4. K

58.000 Tl Hazır Sistem ve Monitör Tavsiyesi (Oyun Odaklı)

5-6k ya 200hz 0.5 veya 1ms monitör bul asus un onu al 50k ya 9060xt 16gb amd ryzen 5 7500f 16gb ram li bi sistem bul al
  5. K

50k Bütçeye Uygun Pc Önerileriniz Varmı Hemen Almak İstiyorum

45-50k bütcem var 6-9 ay peşin fiyatına taksit yapıp almak istiyorum daha üstüne çıkamam bu bütcenin gta6 yı rahatça oynatıcak sistem istiyorum cs valorant gibi fps oyunlarını 300fps üstü oynatıcak hikayeli oyunlar hiç kasmaa donma olmicak ps5 yerine bilgisayar almak istiyorum önerilerinizi varmı
  6. K

Yeni iPhone cihazda WhatsApp'a girilmiyor

Eski cihazını Satmasaydın bi çaresi olurduda şimdi zor iş işten geçmiş reisim belki bi çaresi felan vardır ama o çözüm yolu bende yok bilmiyorum aklıma hiç bişey gelmiyor sattığın kişi ile iletişime geç
  7. K

7500F / RTX 5060 / B650M-K Bu donanımlı sistem nasıl olur?

Ekran kartını 9060xt 16gb yap biraz para ekleyip 8gb ekran kartı boş bişey söylim gereksz fiyatı var
  8. K

47k ya kadar pc toplama önerisi

Ah aha hem yaşıt hem adaş hemde durumlar aynı 🤣 reis bende ps4 ü ve excalibur g770 laptopumu satıp kasalı pc almayı düşünüyorum bi yandanda diyorumki heves felan kalmadı artık boşa almim gidip altın yapim kafa karışık vallaha ne yapim ne yapmim bilmiyorum bu ekonomide ne yapacaz şaşırdık vallaha
  9. K

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Hocam nasıl oluyor 1tl klavye nasıl alıcam daha doğrusu almaya çalışıcam sitede bi kampanyaya tıklamammı lazım yoksa klavyeler bölümünde. Filtreleme kısmından fiyatı en düşüğemi çekip beklicem
  10. K

ASUS TUF A16 Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX 5060 8GB 16" FHD+Freedos - 52.979 TL

Hocam sırf oyun içi alıtorsan laptop alma bende excalibur laptop var hem oyun oynarım hem ders çalışırım diyordum 4-5sene oldu alalı haala duruyor artık fps fln düşüyor donma oluyor kasma oluyor ısınıyor en iyisi git masaüstü bilgisayar al araştır bak en iyisini alırsın
  11. K

RTX 5060 Ti 16GB & Ryzen 7500x3D OEM Paket 54,999tl /9taksit

Hocam sıvı soğutmalı ve böyle psu lu bi sistem bulamazsın yapıştır al stoğu tüketme ama 1 haftaya bende alıcam 1778258429 Bide 7500x3d işlemci güzel ama düz 7500 olsaydı almanı önermezdim
  12. K

1.2 1.3m Bütcem var Hangi Arabayı Önerirsiniz

benim bütceye göre km si baya yüksek
  13. K

1.2 1.3m Bütcem var Hangi Arabayı Önerirsiniz

Bütceme uygun aile arabası arıyorum az km’lik İstanbul İçi Az yakan otomatik vites sanayide gözü olmayan
  14. K

Araç yükseltme tavsiyesi (2M bütçe – sıfır araç)

Hocam i20 nin yakıt tüketimi nasıl şehir içi şehir dışı ?
  15. K

Araç yükseltme tavsiyesi (2M bütçe – sıfır araç)

Hocam i20 1.4mpı bende almak istiyorum inşallah temmuz ayında alıcam sence araba nasıl sen kullandığın için yorumlarını merak ediyorum ne kadar yakıyor şehir içi şehir dışı sanayiye adım attımı attıysa ne sorunu için felan açıklama yapabilirmisin Volkswagen T-Cross öneririm çok iyi araba
Geri